Page 4 - FS108_free

SEO Version

44
FOOD
Service
k
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011
4
cover
story
ΦΠΑ στην Εστίαση
Επιχειρήσεις σε απόγνωση
Δύο περίπου μήνες μετά την
εφαρμογή του μέτρου του νέου
ΦΠΑ στη μαζική εστίαση οι
επισιτιστικές επιχειρήσεις όλης
της χώρας δηλώνουν την
απόγνωσή τους, καθώς από τη
μία δεν είναι απόλυτα σαφές το τι
φορολογείται με 23% και τι με
13% και από την άλλη για τα
έσοδά τους που συνεχώς
συρρικνώνονται.
Αφιέρωμα
Βόρεια Ελλάδα
Το σταυροδρόμι των γεύσεων
Έρευνα
Αγοράς
32
Finger food
Χειρομεζέδες νέας
εποχής
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Έρευνα Αγοράς
Καφές-Σοκολάτα-Ζεστά
Ροφήματα
Η αγορά των ροφημάτων επιταχύνει
και… προτείνει!
20
26
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
10
Επικαιρότητα
66
Το κρασί στο εστιατόριο
80
Νέα προϊόντα
82
Gourmet Club
Πρωτότυπα εστιατόρια .. 34
Η καινοτομία… στο πιάτο
Συνέντευξη
Νίκος Καραθάνος ........... 40
O 30χρονος πολυβραβευμένος chef
μιλά στο Food Service για τα καλώς
και κακώς κείμενα της εγχώριας και
διεθνούς γαστρονομίας… χωρίς
περιστροφές!
Οι chef στο twitter ........ 56
Η γαστρονομία στην εποχή των
social media
Εστίαση
στην… ποιότητα ............ 60
Λάθη & παραλείψεις στην κουζίνα
Anuga 2011.................... 74
H Γεύση στο Μέλλον
Οι εκθέσεις
της εποχής..................... 76
Σημεία συνάντησης & δράσης!
θέματα
Κάθε μήνα