Page 82 - HOTEL

Basic HTML Version

FOOD
Service
k
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
82
club
ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΓΙΑ THN ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ KAI TH ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ
(5812)
Διευθύνων σύμβουλος:
Νίκος Μανούσος
Διεύθυνση marketing:
Λουκία Ταλιαδώρου
Διεύθυνση παραγωγής:
Ζοζέφ Φίλο
Διεύθυνση πωλήσεων:
Νίκος Κατσιμπάρος
Νομικός σύμβουλος:
Γιάννης Τζίφας
Υπεύθυνος λογιστηρίου:
Πέτρος Καρποδίνης
Λογιστήριο:
Ζαμπέτα Τούρλου, Ελίνα Ημερίδου
Κυκλοφορία:
Χρύσανθος Μαντούβαλος
Συνδρομές:
Ιωάννα Σιμήρη
Γραμματεία:
Άννα Μπαλτσαβιά
Εκτύπωση - Βιβλιοδεσία:
M. ΣΠΥΡΟΥ
ΛΟΧΑΓΟΥ ΔΕΔΟΥΣΗ 1 & ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 304 - 155 62 ΧΟΛΑΡΓΟΣ
T:
210 9238672-5
- F:
210 9216847
- E:
cpress@compupress.gr
- W:
www.compupress.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική, κατά παράφραση ή διασκευή/απόδοση του περιεχομένου του Food Service, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Compupress A.E., όπως ορίζει ο νόμος 2121/1993, η Διεθνής Σύμβαση της Βέρνης περί πνευματικής ιδιοκτησίας και οι κανόνες
Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Unilever Master Class
Οι πρώτοι που είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά αυτή
τη νέα τάση και να εξερευνήσουν το γευστικό κόσμο της Knorr,
ήταν, φυσικά, οι επαγγελματίες της μαζικής εστίασης, οι οποίοι πα-
ραβρέθηκαν στο 4ο ετήσιο σεμινάριο με τίτλο Unilever Master
Class, που διοργανώθηκε, στις 24 Νοεμβρίου 2011, από τη Unilever
Food Solutions με την υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλά-
δος. Εκεί, ο executive chef της Unilever Food
Solutions Πορτογαλίας, Carlos Madeira, παρουσία-
σε κλασικές συνταγές μέσα από μία πιο φρέσκια
ματιά, χρησιμοποιώντας την ανανεωμένη σειρά
σαλτσών της Knorr, που εσωκλείουν στη συσκευα-
σία τους όλη τη γεύση, το άρωμα και τη φρεσκάδα.
Αυτή είναι άλλωστε και η ουσία του Modern
Classic! Παραδοσιακές συνταγές και γνώριμες γεύ-
σεις, εμπνευσμένες από τις ρίζες της γαστρονο-
μίας που δεν στηρίζονται στην υπερβολή της τεχνι-
κής και της πρώτης ύλης, αλλά σε έναν πιο ελκυ-
στικό τρόπο παρουσίασης, κερδίζοντας ολοένα πε-
ρισσότερο την προτίμηση των καταναλωτών. Και
αυτό η Knorr όχι απλώς το εμπνεύστηκε και το δημι-
ούργησε, αλλά το πέρασε και στα προϊόντα της με
τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το πάθος της για αλλαγές, το πάθος της για γεύση, το έκλεισε μέ-
σα στις νέες συσκευασίες των αφυδατωμένων σαλτσών, κάνοντας
αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή, ποιοτικά προϊόντα με
καθαρές και φυσικές γεύσεις, που αποτελούν απαραίτητο σύμμα-
χο στη μαγειρική για κάθε επαγγελματία chef! Η Knorr έδωσε τέσ-
σερις υποσχέσεις και τις πραγματοποίησε! Υποσχέθηκε καλύτερη
γεύση, καλύτερα συστατικά, καλύτερη αποτελεσματικότητα και κα-
λύτερο πλανήτη. Καλύτερη γεύση σημαίνει ότι το άρωμα και η γεύ-
ση ήταν αρκετά για να πείσουν τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητι-
κού chef που δοκίμασε το προϊόν. Γιατί η γνώμη των ειδικών ήταν
αυτή που μέτρησε περισσότερο, αφού σ’αυτούς απευθύνεται το
προϊόν. Καλύτερα συστατικά σημαίνει ότι όλη τη γεύση την παίρνει
από τα συστατικά που περιέχει, χωρίς την ανάμειξη χρωστικών και
ενισχυτικών γεύσης. Καλύτερη αποτελεσματικότη-
τα σημαίνει καλύτερη διαχείριση στην κουζίνα, κα-
λύτερη ποιότητα και εξοικονόμηση χρόνου. Η νέα
συσκευασία της ανανεωμένης σειράς σαλτσών
προσφέρει εργονομία με το εύκολο άνοιγμα και
κλείσιμο, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτη τη φρεσκά-
δα και την ποιότητα μέχρι το τέλος. Αυτό μεταφρά-
ζεται και ως λιγότερη φύρα, αφού τίποτε δεν πάει
χαμένο, ενώ ο chef, αναγνωρίζοντας την αξία του
προϊόντος και τη δυναμική της γεύσης, γλιτώνει το
χρόνο παρασκευής μίας αντίστοιχης σάλτσας, διο-
χετεύοντας έτσι τον ωφέλιμο χρόνο στο στήσιμο
του πιάτου. Καλύτερος πλανήτης σημαίνει αειφο-
ρία των πρώτων υλών. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω
της δυνατότητας επαναχρησιμοποίησης της συ-
σκευασίας για την οργάνωση και την αποθήκευση των τροφίμων
μέσα στη κουζίνα, καθώς και από τα ίδια τα συστατικά, τα οποία
έχουν παραχθεί μέσα από μία αειφόρο διαδικασία που βασίζεται
στην εφαρμογή ορθών πρακτικών καλλιέργειας και στοχεύει στη
θωράκιση του περιβάλλοντος από μία περαιτέρω κατασπατάληση
των φυσικών πόρων.
Δύο έννοιες τόσο διαφορετικές και αντίθετες μεταξύ τους, όπως το μοντέρνο και το κλασικό
στη μαγειρική, όσο και αν φαντάζει αδύνατο, η Knorr κατάφερε να τις «παντρέψει» και να δη-
μιουργήσει τη νέα τάση στη γαστρονομία, το Modern Classic!
H νέα γαστρονομία είναι Μodern Classic
Εκδότης:
Νίκος Μανούσος
Αρχισυντάκτης:
Μάγδα Πειστικού
Ειδικοί συνεργάτες:
Μαριάννα Μακρύγιαννη Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παλησίδης,
Συνεργάτες:
Σπυριδούλα Ζέρβα, Aλεξία Γεωργάτου, Δημήτρης Μελένιος, Λυγερή Αγγελάκη
Υπεύθυνη Διαφήμισης:
Δέσποινα Προβιδάκη
Τμήμα Διαφήμισης:
Μαρία Λευκοπούλου,
Art director:
Μαίρη Λυμπέρη
Υπεύθυνος D.T.P.:
Βασίλης Ευσταθίου
D.T.P.:
Νατάσσα Αντωνιάδου, Θεοδώρα Λαμπρινού
Διόρθωση:
Αγγελική Ματζαβίνου
Γράφει ο
Νίκος Κρινής
O Executive chef της Unilever
Food Solutions Πορτογαλίας,
Carlos Madeira.