Page 18 - Linux_7

Basic HTML Version

18
FOOD
Service
k
ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
Ένα γνήσιο ελληνικό τραπέζι
με τη συνοδεία του Ούζου
Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανί-
του είχαν την ευκαιρία να απο-
λαύσουν οι 700 επίλεκτοι επαγ-
γελματίες του τουρισμού και
δημοσιογράφοι απ’ όλη την
Ευρώπη που παρευρέθηκαν
στο φετινό τρίτο Sympossio
Greek Gourmet Touring από
τον όμιλο Aldemar. Με τη συμ-
μετοχή του στο Sympossio,
ένα πρωτοποριακό διαδραστι-
κό ταξίδι στην ελληνική μαγει-
ρική τέχνη και γαστρονομία, το
Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου
Αρβανίτου κατάφερε να μπει
στις καρδιές των επισκεπτών
της διοργάνωσης και να τους
δείξει στην πράξη μία διαφορε-
τική όψη του φαγητού: αυτήν
στην οποία ένα απλό γεύμα με-
τατρέπεται σε μία ιεροτελε-
στία, όπου το μοίρασμα του
φαγητού με αγαπημένα πρό-
σωπα και η τέχνη της προετοι-
μασίας δημιουργούν ακόμη με-
γαλύτερη απόλαυση και από
την ίδια την κατανάλωση των
πιάτων. Συγκεκριμένα, στο
πλαίσιο του φετινού Sympos-
sio Greek Gourmet Touring,
που πραγματοποιήθηκε για
τρίτη συνεχή χρονιά από τον
Όμιλο Aldemar με την υποστή-
ριξη του ΕΟΤ και τη συμμετοχή
σημαντικών εκπροσώπων της
τουριστικής βιομηχανίας και
ελληνικών προϊόντων, το Ούζο
Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανί-
του ταξίδεψε σε 14 πόλεις της
Μεγάλης Βρετανίας, της Γερ-
μανίας, της Ελβετίας, της Αυ-
στρίας, της Ιταλίας, της Γαλ-
λίας και του Βελγίου. Εκεί, κα-
τάφερε να πλημμυρίσει τον αέ-
ρα με το μοναδικό άρωμά του,
μεταφέροντας νοερά τους επι-
σκέπτες στα πανέμορφα τοπία
της χώρας μας. Με τις έννοιες
της παράδοσης, του μοιρά-
σματος και της ιεροτελεστίας
να αποτελούν βασικό συστατι-
κό του Ούζου Πλωμαρίου Ισι-
δώρου Αρβανίτου, το οποίο
παράγεται από το 1894 με την
ίδια συνταγή και τον ίδιο τρόπο
απόσταξης και εξάγεται σήμε-
ρα σε περισσότερες από 30
χώρες του εξωτερικού, το αγα-
πημένο ούζο των Ελλήνων και
το Sympossio μοιράζονται το
ίδιο όραμα: Με όχημα τη δημι-
ουργία μίας ξεχωριστής εμπει-
ρίας, την πλούσια γαστρονομι-
κή παράδοση και τα τοπικά
προϊόντα, να επανασυστήσουν
την Ελλάδα ως έναν τόπο όπου
οι γεύσεις, το εύθυμο πνεύμα,
η ιστορία και η δημιουργικότη-
τα μπορούν και συνυπάρχουν
αρμονικά, περισσότερο απ’
οπουδήποτε αλλού!
http://www.ouzoplomari.gr/
Άρωμα Ελλάδας από το Ούζο Πλωμαρίου
Ο Όμιλος Κωνσταντινίδη επε-
κτείνεται, εγκαινιάζοντας το
18ο ιδιόκτητο κατάστημά του
στον Άλιμο (Λεωφ. Βουλιαγμέ-
νης 534), που είναι το πρώτο
στα νότια προάστια.
Το νέο κατάστημα, «διαμάντι»
τεχνογνωσίας για την οικογέ-
νεια Κωνσταντινίδη, συνθέτει
όλη την εμπειρία τριών γενεών,
καθώς αποτελεί το μεγαλύτε-
ρο, αρτιότερο και πιο σύγχρο-
νο ζαχαροπλαστείο της αλυσί-
δας, καλύπτοντας συνολικά
400τ.μ. Το εντυπωσιακό πιάνο
με ουρά, σε συνδυασμό με
τους έμπειρους πιανίστες οι
οποίοι πλαισιώνουν μουσικά το
κατάστημα τις περισσότερες
ώρες της ημέρας με συναρπα-
στικές μελωδίες, ολοκληρώ-
νουν την απολαυστική εμπειρία
των πέντε αισθήσεων κάθε επι-
σκέπτη του καταστήματος. Το
κατάστημα στον Άλιμο απα-
σχολεί συνολικά 27 εργαζομέ-
νους, των οποίων μοναδικός
στόχος είναι η άψογη εξυπηρέ-
τηση κάθε πελάτη. Ο Όμιλος
Κωνσταντινίδη επεκτείνεται,
έχοντας πάντα ως κύριο μέλη-
μά του την κορυφαία ποιότητα
των προϊόντων του, διατηρώ-
ντας αναλλοίωτες τις παραδο-
σιακές και διαχρονικές συντα-
γές του. Ο Γρηγόριος Κωνστα-
ντινίδης, πρόεδρος και διευθύ-
νων σύμβουλος του ομίλου,
δήλωσε σχετικά: «Το κατάστη-
μα του Αλίμου είναι το 18ο
ιδιόκτητο κατάστημά μας. Ο
τρόπος που επεκτεινόμαστε,
δείχνει τη γενική φιλοσοφία και
λειτουργία της εταιρείας, δη-
λαδή την επιθυμία μας για στα-
διακή ανάπτυξη. Στόχος μας
πάντα είναι , μέσα από την
εμπειρία της οικογένειάς μας
για σχεδόν έναν αιώνα, να προ-
σφέρουμε γλυκά με επιλεγμέ-
να υλικά, τηρώντας πιστά την
παράδοση και την άψογη εξυ-
πηρέτηση».
http://www.konstandinidis.gr/
Τα νότια προάστια καλωσορίζουν τα
Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης