Page 4 - Food Service τ. 112

Basic HTML Version

FOOD
Service
4
Θέμα
Ολυμπιακοί Αγώνες 2012
Τι θα σερβίρει το Λονδίνο σε
11.000.000 επισκέπτες;
Συνέντευξη
Σωτήρης Ευαγγέλου
26
«Η κρίση δεν είναι
δικαιολογία για να
σταματήσουμε να
δουλεύουμε»
ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Έρευνα
Tο Ελληνικό Πρωινό
O πολυπράγμων Γιώργος Πίττας μιλά για
την πρωτοβουλία που ο ίδιος χαρακτηρίζει
ως «επανάσταση του προφανούς».
18
22
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
10
Επικαιρότητα
60
Vip
62
Παρουσίαση
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
2ο Φεστιβάλ Γεύσης
με θέμα την Ελιά.............30
Ποιοτικός ανταγωνισμός
Aφιέρωμα:
Μαζική Εστίαση: .............32
Νέες πρωτότυπες λύσεις
Μηχανική μενού ..............36
Ποιο πιάτο είναι το πιο επιτυχημένο;
Πιστοποίηση-Έλεγχος ... 50
Μία προστιθέμενη αξία για το
εστιατόριο
Εστιατόρια εν μέσω
κρίσης............................. 54
6 ιδέες για μάρκετινγκ
Έρευνα Αγοράς:
Frozen Yogurt ................ 56
Μία νέα είσοδος στα επιδόρπια
Έρευνα Αγοράς:
Σαλάτες–Dressings ........ 58
Το συνοδευτικό που έγινε… κυρίως!
θέματα
Κάθε μήνα
40
cover
story
Εθνικές Kουζίνες
Ο γαστρονομικός χάρτης αλλάζει!
Πολλές είναι οι χώρες που συνεχώς
προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη
των εντυπώσεων και να
κυριαρχήσουν στη διεθνή
γαστρονομική σκηνή. Ποιες είναι οι
εθνικές κουζίνες που θεωρούνται
ανερχόμενες δυνάμεις στη
μαγειρική κοινωνία και ποια τα
χαρακτηριστικά τους πιάτα; Άλλαξε
ο γαστρονομικός χάρτης ή μήπως
κάποιες αξίες παραμένουν
σταθερές; Οι απαντήσεις στο θέμα
εξωφύλλου αυτού του τεύχους.