Page 15 - Food Service τ. 113

επικαιρότητα
Ένα από τα καλύτερα garden
restaurants του καλοκαιριού εί-
χαν την ευκαιρία να απολαύ-
σουν οι επισκέπτες της Θεσσα-
λονίκης και του Regency
Casino. Το όνομα Alfredo's
Grand Dining Restaurant είναι
πλέον γνωστό στην πόλη και οι
λάτρεις της επαγγελματικής
εστίασης απόλαυσαν φέτος
εξαιρετικές δημιουργίες του
executive chef Απόστολου
Αλτάνη. Η δροσερή σούπα μα-
ρουλιού, ο τόνος tataki, το φι-
λέτο με πουρέ καπνιστής πιπε-
ριάς και σφαίρες από τυρί ανε-
βατό αποτελούσαν ένα από τα
menu του εστιατορίου. Αποθέ-
ωση ήταν το σορμπέ βατόμου-
ρου με ζελέ φράουλας και
ρούμι... και όλα αυτά συνοδεία
υπέροχης μουσικής και ενορ-
χηστρωμένα με ένα διακριτικό
service. Συνέχεια του βραβευ-
μένου service και του φαγητού
είναι ο εσωτερικός, χειμερινός
χώρος του εστιατορίου, όπου
οι χειμερινές γεύσεις και οι νέ-
ες τάσεις ανέδειξαν την τοπική
και τη διεθνή γαστρονομία.
Φωτογραφίες: Νίκος Αρβανιτί-
δης
Γευστικές δημιουργίες διά χειρός...
Αλτάνη
Η ΕΨΑ στα
Famous Brands
Το 2012 εξελίσσεται σε χρο-
νιά σπουδαίων διακρίσεων για
την ΕΨΑ. Αυτήν τη φορά, η
εταιρεία αναδείχθηκε δεύτε-
ρη έπειτα από αυθόρμητη ψη-
φοφορία των καταναλωτών
μεταξύ των εταιρειών της ελ-
ληνικής αγοράς αναψυκτικών
στο πλαίσιο του διεθνούς θε-
σμού Famous Brands. O κ.
Παναγιώτης Μίλης, διευθυ-
ντής Μάρκετινγκ της ΕΨΑ δή-
λωσε: «Η φετινή χρονιά για
εμάς ήταν πολύ δραστήρια.
Με τη δημιουργία των πρώ-
των ελληνικών αναψυκτικών
με το φυσικό γλυκαντικό στέ-
βια, καταφέραμε να διατηρή-
σουμε υψηλή την αναγνωρισι-
μότητα της μάρκας και πα-
ράλληλα να προσφέρουμε
στους καταναλωτές μία φυσι-
κή και ελληνική επιλογή στο
λάιτ αναψυκτικό.»