Page 4 - Food Service τ. 113

FOOD
Service
4
Θέμα
Erfurt 2012
Oλυμπιακοί Αγώνες Γαστρονομίας
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
20
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
12
Επικαιρότητα
58
Παρουσίαση
62
Παρουσίαση
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Θέμα:
Υγιεινή & Ασφάλεια ........24
Τι εφαρμόζουν τα ελληνικά
εστιατόρια;
To κρασί στο
εστιατόριο...................... 28
Γευσιγνωσία Οίνου
Οι δοκιμασίες του κρασιού
Έρευνα Αγοράς.............. 36
Ασύρματη Παραγγελιοληψία
Νέες προτάσεις στην εστίαση
Θέμα:
Γλυκά εστιατορίου ..........50
Τα Επιδόρπια του Χειμώνα
Νέοι & Γαστρονομία....... 56
Δημήτρης Φατίσης
θέματα
Κάθε μήνα
40
cover
story
Νέα εστιατόρια
Αλλαγές στον ιδρυτικό
νόμο!
Το νέο νομοθετικό πλαίσιο
για τους υγειονομικούς
όρους και τις
προϋποθέσεις λειτουργίας
των επιχειρήσεων
τροφίμων και ποτών
έρχεται να απλοποιήσει τις
διαδικασίες, δίνοντας
ώθηση στις
επιχειρηματικές
δραστηριότητες του
επισιτιστικού κλάδου.