Page 54 - Food Service τ. 113

FOOD
Service
54
Tριλογία μους σοκολάτας
Τριλογία από μους σοκολάτας, κάστανο, πράσινο μήλο, ψη-
τά κυδώνια και sauce angles, αρωματισμένη με σαλέπι.
The MET hotel
Δημιουργός: Δημήτρης Τσανανάς
Φωτογραφία: Νίκος Αρβανιτίδης
Μοντέρνο γαλακτομπούρεκο
Μοντέρνα έκδοση γαλακτομπούρεκου σε συνδυα-
σμό με διπλή μορφή μαρέγκας, αρωματισμένης με
μαστίχα Χίου, και παγωτό πικρής σοκολάτας.
The MET hotel
Δημιουργός: Δημήτρης Τσανανάς
Φωτογραφία: Νίκος Αρβανιτίδης
Πουγκί
γαλακτομπούρεκο
Πουγκί από γαλακτομπούρεκο, αρωμα-
τισμένο με αρμπαρόριζα και μαστίχα
Χίου.
Δημιουργός: Χρήστος Ξεροβάσιλας
Lemon Pie
Lemon pie με ιταλική μαρέγκα, στικ λεμονιού και σάλτσα λεμονιού.
Δημιουργός: Γιάννης Γιάχος
θέμα