Page 63 - Food Service τ. 113

FOOD
Service
63
παρουσίαση
της μάρκας στην έκθεση SIAL, το φθινόπω-
ρο ήταν πολύ πλούσιο σε δράσεις.
Η αρχή έγινε στα τέλη Σεπτεμβρίου,
οπότε πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιε-
ρωμένη βραδιά VIP Bovillage για τους επι-
λεγμένους πελάτες της μάρκας και τους
εκπροσώπους του κλαδικού Τύπου. Συ-
γκεκριμένα, στις 28 Σεπτεμβρίου οι εκ-
πρόσωποι των 9 σφαγείων που συμμετέ-
χουν στο πρόγραμμα Bovillage υποδέχτη-
καν στο χώρο του Balux Prive στη Γλυφά-
δα τους καλεσμένους τους (εισαγωγείς,
χονδρεμπόρους, εκπροσώπους της εστία-
σης κ.λπ.). Περισσότεροι από 200 επαγ-
γελματίες διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες
πρωινές ώρες, κάτι στο οποίο συνέβαλαν
ασφαλώς η υπέροχη βραδιά και ο ειδικά
διαμορφωμένος χώρος στα χρώματα της
νέας επικοινωνίας.
Το διήμερο συνεχίστηκε με τη συμμετο-
χή της Bovillage στην πρώτη εξειδικευμέ-
νη έκθεση κρέατος Meat Days.
Για άλλη μία φορά η μάρκα έδωσε δυ-
ναμικά το «παρών» με ένα περίπτερο
25
τ.μ., με εντυπωσιακό σχεδιασμό και ερ-
γονομία. Στις 30 Σεπτεμβρίου πραγματο-
ποιήθηκε το κοκτέιλ Bovillage, στο οποίο
παραβρέθηκαν 150 επαγγελματίες από το
χώρο του κρέατος.
Τέλος, η μάρκα Bovillage έδωσε το στίγ-
μα της ως εκθέτης και στο πλαίσιο της πα-
γκόσμιας φήμης έκθεσης τροφίμων και
αγροτικών προϊόντων SIAL στο Παρίσι
από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2012.
Στη SIAL οι εκπρόσωποι της γαλλικής διε-
παγγελματικής ΙNTERBEV, καθώς και των
μεγαλύτερων γαλλικών εταιρειών κρέατος
που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη,
υποδέχτηκαν επαγγελματίες του κλάδου
από την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Γερμα-
νία και την Ελλάδα.
Στις 23 Οκτωβρίου έλαβε χώρα γευσι-
γνωσία με τη δημιουργία πιάτων με βάση
το μοσχαρίσιο κρέας, εμπνευσμένων από
τις παραπάνω χώρες, από το γνωστό σεφ
David Van Laer, στην οποία συμμετείχαν
περισσότεροι από 100 επαγγελματίες.
Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε κο-
κτέιλ για τους Ευρωπαίους επαγγελματίες
στο κέντρο Alcazar στην περιοχή του Σεν
Ζερμέν. Οι 80 παρευρισκόμενοι διασκέδα-
σαν μέχρι αργά, αποδεικνύοντας τις στε-
νές και μακρόχρονες σχέσεις που διατη-
ρεί ο γαλλικός κλάδος του κρέατος με
τους εταίρους του και ειδικότερα με τους
Έλληνες επαγγελματίες.
<
Web site:
8
Τηλ.: 210 6891624 (εσωτ. 102)
&
Λεωφ. Πεντέλης 72, 152 34 Χαλάνδρι
-
SOPEXA A.E.