Page 14 - Food Service τ. 114

επικαιρότητα
14
FOOD
Service
Η νέα και πλέον ολοκληρωμένη
έκθεση στην Ελλάδα για τους
κλάδους τροφίμων, ποτών και
εστίασης θα συγκεντρώσει τις
μεγαλύτερες εταιρείες όλων
των κλάδων και θα στοχεύσει
στην καρδιά των γεύσεων. Η
έκθεση απευθύνεται σε όλες
τις επιχειρήσεις και τους επαγ-
γελματίες του χώρου παραγω-
γής, επεξεργασίας, συσκευα-
σίας και διανομής τροφίμων,
ποτών και ειδών εστίασης, από
την Ελλάδα και το εξωτερικό
και θα καλύψει ολοκληρωμένα
όλες τις ανάγκες της αγοράς.
Απόλυτα επαγγελματική, με
άριστη οργάνωση και δυναμικό
πρόγραμμα προβολής στην
Ελλάδα και το εξωτερικό, η έκ-
θεση θα αποτελέσει ένα πραγ-
ματικό εργαλείο marketing για
όλους τους εκθέτες και θα
τους δώσει τη δυνατότητα να
επιτύχουν σημαντικές και επι-
κερδείς εμπορικές συμφωνίες.
Οι επισκέπτες θα βρεθούν στη
μεγαλύτερη συνάντηση των ει-
δικών όλων των κλάδων, η
οποία θα είναι γεμάτη με προϊ-
όντα και υπηρεσίες και έτσι θα
μπορούν να καλύψουν άμεσα
όλες τις επαγγελματικές ανά-
γκες τους μέσα στον ωραίο κό-
σμο των γεύσεων.
Η έκθεση θα προβληθεί δυνα-
μικά, στην Ελλάδα και το εξω-
τερικό με καταχωρίσεις σε
κλαδικά περιοδικά και εφημερί-
δες Αθηνών και επαρχίας, σε
ραδιοφωνικούς και τηλεοπτι-
κούς σταθμούς, με αποστολή
newsletters σε χιλιάδες παρα-
λήπτες και με banners σε κε-
ντρικούς δρόμους των Αθηνών
Παράλληλα με την έκθεση, θα
διοργανωθούν ειδικές εκδηλώ-
σεις, οι Ημέρες γεύσεων».
Πριν από την έκθεση θα διορ-
γανωθούν επίσης, τον Μάιο και
τον Ιούνιο, εκδηλώσεις σε δύο
πόλεις της περιφέρειας, στις
οποίες θα γίνουν ημερίδες για
τα τρόφιμα και θα διατεθούν
δωρεάν αίθουσες προβολής
προϊόντων των εκθετών.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης
θα διοργανωθούν και οι παρα-
κάτω μεγάλες και πολύ σημα-
ντικές παράλληλες εκδηλώ-
σεις:
1)
επαγγελματικά φεστιβάλ γα-
στρονομίας, μπίρας, ελληνικού
κρασιού και γάλακτος
2)
δημιουργήματα αρτοποιίας
και ζαχαροπλαστικής
3)
εταιρικές εκδηλώσεις των
εκθετών
οι οποίες θα γίνουν σε αίθουσα
που θα διατεθεί δωρεάν στους
εκθέτες.
Την έκθεση διοργανώνει η
εταιρεία LEADEREXPO-LEA-
DERTECH.
Σε μόλις έναν χρόνο από τη
δημιουργία του, το
food.gr έχει εξυπηρετήσει πε-
ρισσότερες από 100.000 πα-
ραγγελίες από 650 εστιατόρια
σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Tο
δέχεται κα-
θημερινά πάνω από 800 πα-
ραγγελίες και μετρά 40.000
ευχαριστημένους πελάτες που
μόνο με ένα κλικ παραγγέλ-
νουν το φαγητό τους γρήγο-
ρα, έξυπνα και πάνω από όλα
δωρεάν!
Δεν είναι τυχαίο που όλο και
περισσότεροι πελάτες καθημε-
ρινά προτιμούν το
food.gr.
Οι επισκέπτες του
food.gr με ένα κλικ έχουν τη δυ-
νατότητα να δουν όλα τα εστια-
τόρια που μπορούν να τους
εξυπηρετήσουν με το αναλυτι-
κό και πλήρως ενημερωμένο
μενού. Ανακαλύπτουν και νέα
delivery στη γειτονιά τους, μια
και καθημερινά προστίθενται
νέα εστιατόρια στην ιστοσελί-
δα. Τέλος, οι επισκέπτες της
ιστοσελίδας μπορούν να επω-
φεληθούν από τις αποκλειστι-
κές προσφορές που έχει εξα-
σφαλίσει για τους ίδιους και
που ισχύουν μόνο για παραγγε-
λίες μέσω του e-food.gr. Ο τρό-
πος παραγγελιών delivery αλλά-
ζει και το
γίνεται
ο απόλυτος προορισμός!
Το e-food.gr εξελίσσεται!
Διεθνής έκθεση InFood
Η Συνάντηση των Γεύσεων
Νέες υψηλές
βαθμολογίες
για το Κτήμα
Χατζημιχάλη
Στην τελευταία αξιολόγηση
(
Δεκέμβριος 2012) των
κρασιών του ελληνικού
αμπελώνα στον οινικό οδη-
γό The Wine Advocate, τα
κρασιά του Κτήματος Χα-
τζημιχάλη απέσπασαν για
μία ακόμη φορά υψηλότα-
τες βαθμολογίες και εξαι-
ρετικές κριτικές από τον ει-
δικό για την Ελλάδα συνερ-
γάτη του Robert Parker,
Mark Squires.
Τρία λευκά κρασιά του Κτή-
ματος Χατζημιχάλη βαθμο-
λογήθηκαν με 90/100:
ALFEGA Sauvignon Blanc
2011 –
Αμπελοτόπι Κρυό-
βρυση
ALFEGA Chardonnay Χου-
λέβαινα 2011
Διονύσου Χώρα Λευκός
2011
Η βαθμολογία αυτή τα κα-
τατάσσει στην ανώτερη κα-
τηγορία ποιότητας –κατη-
γορία των εξαιρετικών κρα-
σιών– η οποία περιλαμβάνει
διακεκριμένα κρασιά εξαι-
ρετικής πολυπλοκότητας
που χαρακτηρίζονται ως
«
τρομερά κρασιά». Συγκε-
κριμένα για το ALFEGA
Sauvignon Blanc 2011, ο M.
Squires έγραψε τα εξής:
«
Όπως ήταν αναμενόμενο,
αυτή είναι άλλη μία εξαιρε-
τική επίδοση του Κτήματος
Χατζημιχάλη, που δείχνει
την σταθερά ωραία πορεία
του με το Sauvignon Blanc.
http:www.hatzimichalis.gr/