Page 4 - Food Service τ. 114

FOOD
Service
4
Θέμα
WACS: 37ο Διεθνές Συνέδριο
Αρχιμαγείρων
Ανακοίνωση Προγράμματος
Συνεργασίας
Θέμα
Τοπικές
πρώτες ύλες
28
Η ανάδειξη
των προϊόντων
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2013
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
ΣΕΤΕ
Η ελληνική γαστρονομία αναβαθμίζει το
τουριστικό προϊόν
22
26
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
10
Επικαιρότητα
62
Παρουσίαση
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Έρευνα
Τοπική γαστρονομία ...... 30
Μαγειρεύοντας την παράδοση
Θέμα
Ελληνικό πρωινό ............ 48
Μία πρωτοβουλία με όραμα
Νέοι & Γαστρονομία....... 50
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
Θέμα
Madrid Fusion................ 56
Η γαστρονομία του μέλλοντος
Θέμα
Κρόκος Κοζάνης ............ 58
Ο κόκκινος χρυσός!
Θέμα
Σχεδιασμός Μenu .......... 60
Έξυπνο Marketing
θέματα
Κάθε μήνα
40
cover
story
Nέα ελληνική κουζίνα
Ολική επαναφορά στο
διεθνή γαστρονομικό
χάρτη
Με διάθεση, γνώση και
όραμα, οι Έλληνες
chef ενώνουν τις
δυνάμεις τους,
«
αναδομούν» την
παράδοση, δίνοντας
νέα διάσταση στην
ελληνική κουζίνα, η
οποία θεωρείται η
κυρίαρχη τάση της
εποχής.