Page 4 - Food Service τ. 115

FOOD
Service
4
Θέμα
Τα καλύτερα εστιατόρια
του κόσμου
Η άνοδος και η πτώση
Θέμα
Ταξίδι στο χρόνο
60
Η ελληνική διατροφή
στα χρόνια του
μνημονίου
ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2013
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
ΦΠΑ στην εστίαση
Γ. Καββαθάς: «Η μείωση του ΦΠΑ
στην εστίαση δεν αποτελεί δώρο στις
συντεχνίες.»
22
26
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
12
Επικαιρότητα
56
VIP
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Θέμα
Συνέντευξη:
Μichel Roux ................... 28
«
Οι Έλληνες είναι εξαιρετικοί
πελάτες.»
Θέμα
Νέοι και Γαστρονομία: Άκης
Πετρετζίκης ................... 30
«
Δεν καταλαβαίνω το χαρακτηρισμό
Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα.»
Έρευνα Αγοράς
Προϊόντα ζύμης.............. 34
Οι νέες διατροφικές συνήθειες
αλλάζουν την αγορά!
Έρευνα Αγοράς
Μαζική εστίαση.............. 36
Ο εξοπλισμός στα καλύτερά του!
θέματα
Κάθε μήνα
40
cover
story
Tί σερβίρουν τα
ελληνικά εστιατόρια;
Οι προτάσεις του
καλοκαιριού
Οι chef αξιοποιούν τις
τοπικές πρώτες ύλες
και δημιουργούν
μοναδικές γεύσεις για
τους επισκέπτες τους,
όπως αυτές
παρουσιάζονται στο
ρεπορτάζ του Food
Service! Η ελληνική
γαστρονομία ήρθε για
να μείνει.