Page 25 - Food Service τ. 116

σε προγενέστερο χρόνο σε μεγάλες πόλεις
της Γερμανίας.
Φεστιβάλ Gourmet:
Για τρίτη φορά στην
ιστορία της Anuga, την έκθεση θα πλαισιώ-
νει το φεστιβάλ Gourmet που πραγματο-
ποιείται στην πόλη της Κολωνίας. Το πρό-
γραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει για
τους συμμετέχοντες δωρεάν γευστικές δο-
κιμές, ειδικές τιμές σε προϊόντα και περιη-
γήσεις στην πόλη.
Anuga Power Breakfast:
Το κλαδικό
έντυπο FoodService Europe & Middle East
σε συνεργασία με το εκθεσιακό κέντρο
Koelnmesse διοργανώνει στις 5, 6 και 7
Οκτωβρίου ημερίδες, κατά τη διάρκεια των
οποίων θα παρουσιαστούν οι τάσεις και οι
προοπτικές του κλάδου της μαζικής εστία-
σης.
Anuga Wine Special:
Σε χώρο ειδικά
αφιερωμένο στο κρασί οι επισκέπτες της
έκθεσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν
και να συμμετάσχουν σε σεμινάρια οινο-
γνωσίας τα οποία θα παρουσιάσουν επιφα-
νής sommeliers.
OliveOil Market:
Mία νέα ειδικού ενδια-
φέροντος εκδήλωση εισαγάγει η Anuga
στην έκθεση. Η εκδήλωση αυτή είναι αφιε-
ρωμένη στο ελαιόλαδο με τους συμμετέχο-
ντες να μπορούν να γευθούν ποικιλίες ελαι-
όλαδου από όλο τον κόσμο.
Pizza e Pasta:
Μία ακόμη νέα ενότητα
εισαγάγoυν οι διοργανωτές στο πρόγραμ-
μα της έκθεσης για το 2013 με θέμα τα ζυ-
μαρικά και την πίτσα. Όπως οι ίδιοι αναφέ-
ρουν σε σχετικό δελτίο τύπου: «Ένα κλασι-
κό πιάτο σε πρωτότυπες εκδοχές θα πα-
ρουσιαστεί στην εκδήλωση Pizza e Pasta
στην Anuga».
Grips & Co.:
To κλαδικό περιοδικό RUN -
DSCHAU für den Lebensmittelhandel διορ-
γανώνει στην Anuga διαγωνισμό για νέους
επαγγελματίες με ταλέντο και γνώση στην
προώθηση πωλήσεων.
Forum for System Catering:
Για εικοστή
τρίτη φορά, 800 στελέχη του ξενοδοχειακού
και επισιτιστικού κλάδου θα συναντηθούν
και θα ανταλλάξουν απόψεις στο φόρουμ
που είναι αφιερωμένο στον επισιτισμό.
Εκτός των παραπάνω, οι επισκέπτες της
έκθεσης θα μπορούν να ενημερωθούν και
να γνωρίσουν νέα προϊόντα και προμηθευ-
τές ανά κατηγορία προϊόντων, όπως σε κά-
θε διοργάνωση της Anuga.
Όλοι οι εκθέτες είναι συγκεντρωμένοι
ανά κατηγορία ως εξής: Fine Food, Ποτά,
Κατεψυγμένα και φρέσκα τρόφιμα, Κρέας,
Αρτοποιία, Ζεστά ροφήματα, Mαζική εστία-
ση, Λιανική Πώληση, Βιολογικά προϊόντα.
Info:
<
FOOD
Service
25
θέμα
Ταυτότητα
της έκθεσης
Εκθέτες: 6.743 από 97 χώρες
Χωρητικότητα εκθεσιακού κέντρου: 284.000 τε-
τραγωνικά μέτρα
Επισκέπτες: 154.516 εμπορικοί επισκέπτες από
185
χώρες. Το 62% των επισκεπτών προέρχεται
από χώρες του εξωτερικού.