Page 4 - Food Service τ. 116

FOOD
Service
4
Θέμα
Αλλαγή ΦΠΑ στην εστίαση
Ναι μεν… αλλά
Θέμα
Anuga 2013
24
Η διεθνής έκθεση
τροφίμων και ποτών
ξεκινά
ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Το κρασί στο εστιατόριο
Οι μέρες της Νεμέας
Αφιέρωμα στον τοπικό οινικό πλούτο
26
54
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
12
Επικαιρότητα
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Θέμα
Συνέντευξη:
Μαρίνος Κοσμάς ............ 28
«
Στην Ελλάδα έχουμε στα χέρια μας
μεγάλη κληρονομιά πρώτων υλών»
Θέμα
Συνέντευξη:
Γκίκας Ξενάκης .............. 30
«
Δηλώνω ένας άνθρωπος που
αγαπάει και σέβεται τη δουλειά του»
Θέμα
Μείωση του ΦΠΑ στην
εστίαση .......................... 34
Η πλευρά του μάρκετινγκ
Αφιέρωμα
Έδεσσα- Βεγορίτιδα
&
Ορεινή Πέλλα ............. 58
Οι δρόμοι του Κερασιού
θέματα
Κάθε μήνα
36
cover
story
Eλληνική Μπίρα
Το νέο success story
Από τη Θράκη μέχρι την
Κρήτη και από την Τήνο
μέχρι τη Ρόδο, εγχώριοι
παραγωγοί επενδύουν
στη μικροζυθοποιία και
κατακλύζουν την αγορά
με μοναδικά προϊόντα
μπίρας, αποδεικνύοντας
ότι η συνταγή της
επιτυχίας περιέχει βύνη,
λυκίσκο, μαγιά και
εξαιρετικές πρώτες ύλες
από την ελληνική γη!