Page 54 - Food Service τ. 116

FOOD
Service
54
Γ
ια μία ακόμη χρονιά
ολοκληρώθηκε με
επιτυχία ο ετήσιος
θεσμός «Μεγάλες
Μέρες της Νεμέας»,
ο οποίος είναι αφιερωμένος
στην προβολή και στην προώ-
θηση του οινικού πλούτου της
περιοχής. Η τριήμερη διοργά-
νωση που πραγματοποιήθηκε
στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου
ήταν φέτος αφιερωμένη στον
οινοτουρισμό, με τη Νεμέα να
θεωρείται ιδανική για την ανά-
πτυξη αυτής της εναλλακτικής
μορφής τουρισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πε-
ριοχή της Νεμέας είναι ιδιαιτέ-
ρως γνωστή για την ποικιλία
Αγιωργίτικο, η οποία θεωρείται
μία από τις καλύτερες ερυθρές
ποικιλίες κρασιού στην υφήλιο.
Στο πλαίσιο των φετινών
ημερών της Νεμέας πραγματο-
Σε μία από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές ζώνες της Ελλάδας, στη Νε-
μέα, πραγματοποιήθηκαν και φέτος Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας, ένας ετή-
σιος θεσμός αφιερωμένος στο κρασί.
Μεγάλες μέρες της Νεμέας
το
κρασί
στο
εστιατόριο
Η περιοχή
της Νεμέας
είναι ιδιαιτέρως
γνωστή για
την ποικιλία
Αγιωργίτικο,
η οποία
θεωρείται
μία από τις
καλύτερες
ερυθρές
ποικιλίες
κρασιού
στην υφήλιο.
Αφιέρωμα στον
τοπικό οινικό πλούτο