Page 14 - Food Service τ. 118

Νέες εγκαταστάσεις
της Μύθος
H Mύθος Ζυθοποιία από τις 3 Φεβρουα-
ρίου στεγάζεται στις νέες της εγκατα-
στάσεις στο Χαλάνδρι.
Συγκεκριμένα, τα νέα γραφεία της εται-
ρείας βρίσκονται στο Χαλάνδρι Αττικής,
στην οδό Κηφισίας 280, στον 3ο όροφο
του κτηρίου Α.
Σημειώνεται ότι οι τηλεφωνικές γραμμές
επικοινωνίας, οι αριθμοί fax καθώς επί-
σης οι e-mail διευθύνσεις και τα sites πα-
ραμένουν ίδια.
14
FOOD
Service
επικαιρότητα
Ο ελληνικός καφές Bravo
επανέρχεται δυναμικά
μέσα από μία νέα επικοι-
νωνιακή εκστρατεία, με
παρουσία τόσο στην τη-
λεόραση όσο και στα
social media (facebook
page, youtube channel),
αλλά και εντός καταστη-
μάτων, με ποικίλες be-
low-the-line ενέργειες
που θα εξελιχθούν κατά
τη διάρκεια της χρονιάς.
Μέσα από τη νέα ολο-
κληρωμένη καμπάνια, ο
ελληνικός καφές Bravo
αναδεικνύει και επιβραβεύει αυτούς που μέ-
νουν πιστοί στον εαυτό τους και στα θέλω
τους, αυτούς που αναζητούν έμπνευση για
να αλλάξουν τον κόσμο
γύρω τους, αυτούς που
δεν συμβιβάζονται...
αυτούς που ακολου-
θούν το δικό τους μο-
νοπάτι! Ο Bravo χαρά-
ζει και ακολουθεί τη δι-
κή του πορεία στον ελ-
ληνικό καφέ με γνώμο-
να την ποιότητα, τη δι-
κή του αυθεντική ταυ-
τότητα, το δικό του χα-
ρακτήρα. Για να γίνει
ένας πραγματικά καλός
ελληνικός καφές, χρει-
άζεται μεράκι, αγάπη
και γνώση. Αυτά ακριβώς είναι τα συστατικά
του Bravo από το 1926 μέχρι και σήμερα.
Ο ελληνικός καφές Bravo
επαναλανσάρεται
Ο «Μαγειρικός γύρος» στην
Eλλάδα συνεχίζεται.
Πρόκειται για μία συνεχόμενα
κυλιόμενη δραστηριότητα από
την Electrolux Ελλάς – Profes-
sional, σε επαγγελματικές κου-
ζίνες ζωντανής μαγειρικής ή
cooking studios.
Η γνωριμία, η γνώση, το όφε-
λος στην καθημερινότητα του
επαγγελματία, η ανάδειξη των
ικανοτήτων όλων των εμπλεκο-
μένων στη βιομηχανία επισιτι-
σμού, καθώς και η γενικότερη
βελτίωση, είναι μερικοί από
τους στόχους του προγράμμα-
τος της Electrolux Professional,
«
Μαγειρικός γύρος».
Το πιο πρόσφατο μαγειρικό γε-
γονός έγινε στις 28/01/2014
στο Γαλαξίδι Φωκίδος, στους
χώρους της Επαγγελματικής
Σχολής Μαγειρικής, με επιτυ-
χία άνω των προσδοκιών. Πρό-
κειται για μία σχολή μοναδική
στο είδος της στην Ελλάδα,
καθώς μέσα από τη θεωρία και
την πράξη, υπό την καθοδήγη-
ση των εκλεκτών δασκάλων
τους, κ.κ. Μπαϊράμη Ελευθέρι-
ου και Αγουρίδη Άγγελου, τους
οποίους η εταιρεία ευχαριστεί
ιδιαίτερα για τη φιλοξενία
τους, αναδεικνύονται οι μελλο-
ντικοί επαγγελματίες του χώ-
ρου σίτισης και φιλοξενίας.
Οι μαθητές της σχολής, πρώι-
μοι επαγγελματίες στο χώρο
της φιλοξενίας και της μαζικής
εστίασης, ενημερώθηκαν για
τις καινοτομίες και αποκλειστι-
κότητες της Electrolux, πώς να
βελτιώσουν την παραγωγή
τους, την απόδοσή τους, χωρίς
περιττές σπατάλες και χωρίς
να επιβαρύνουν το περιβάλλον.
Απόλαυση υψηλής δημιουργι-
κής σημασίας αποτέλεσε η
συμμετοχή τους στη ζωντανή
μαγειρική με τον επαγγελματι-
κό φούρνο Touchline της Elec-
trolux – Professional.
Σύμφωνα με την εταιρεία: «Ιδι-
αίτερη μνεία θα πρέπει να απο-
δώσουμε και στο συνεργάτη
της Electrolux – Professional, κ.
Αποστόλου Κωνσταντίνο, για
τη συνεισφορά του σε αυτό το
μαγειρικό γεγονός».
Ο «Μαγειρικός γύρος» της Ελλάδας με την
Electrolux
H Electrolux Professional πραγματοποιεί το «Μαγειρικό γύρο».