Page 18 - Food Service τ. 118

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία έκανε
για άλλη μία χρονιά αισθητή
την παρουσία της στη φετινή
9
η HO.RE.CA., με τη συμμετο-
χή της να εστιάζει στην ιστορία
των 150 χρόνων της αγαπημέ-
νης FIX Hellas, στην ιδιαίτερη
παρουσία της ανατρεπτικής
FIX Dark, καθώς και στην πα-
ρουσίαση της νέας ελληνικής
weiss μπίρας, FIX Royale.
Με όχημα την παράδοση, την
υψηλή ποιότητα και την κληρο-
νομιά δεκαετιών, το brand FIX
βάζει τη σφραγίδα του σε μία
ακόμη αυθεντική πρόταση
απόλαυσης, που όλοι πλέον
μπορούν και αξίζει να δοκιμά-
σουν!
Η FIX Royale, εμφιαλωμένη
αποκλειστικά και για πρώτη
φορά στην παραδοσιακή φιάλη
FIX των 500ml., αντιστοιχεί στη
γνήσια συνταγή μίας λευκής,
σταρένιας μπίρας, με ελληνικό
κριθάρι, πλούσιας σε θρεπτι-
κές αξίες και με φρουτώδες
μπουκέτο αρωμάτων. Με αρ-
μονικό συνδυασμό χρωμάτων
και αμιγώς ελληνικών στοιχεί-
ων, που αποπνέονται και από
την ταυτότητα του προϊόντος,
η FIX Royale μυεί τους κατανα-
λωτές στην ιεροτελεστία της
καθημερινής ολοκληρωμένης
απόλαυσης. Ο πρόεδρος και
διευθύνων σύμβουλος της
Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, κ.
Γιάννης Χήτος, δήλωσε χαρα-
κτηριστικά: «Με τη FIX Royale
διευρύνουμε την γκάμα των
προϊόντων μας, με βασικό γνώ-
μονα τις ανάγκες των κατανα-
λωτών και την εξέλιξη της
κουλτούρας μπίρας στην ελλη-
νική αγορά. Με βασικό μας
στόχο να προσφέρουμε στο
κοινό προϊόντα με υψηλό δεί-
κτη ποιότητας και γευστικών
χαρακτηριστικών, τα άκρως θε-
τικά σχόλια που αποσπάσαμε
από τους επισκέπτες της έκθε-
σης μάς στηρίζουν και για τα
επόμενά μας βήματα».
επικαιρότητα
FIX Royale: Η νέα ελληνική weiss μπίρα της
Ολυμπιακής Ζυθοποιίας
Άρωμα Ανατολής στο ξενοδοχείο The Met
Hotel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
18
FOOD
Service
Σ’ ένα κλίμα με γεύσεις από
την Ανατολή, πραγματοποιήθη-
κε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου
2014
στο ΤΗΕ ΜΕΤ, η παρου-
σίαση της Εβδομάδας Τουρκι-
κής Κουζίνας ΜΕ ΑΡΩΜΑ
ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
Η Τουρκική Εβδομάδα έλαβε
χώρα στο εστιατόριο AVENUE
48,
από τις 18 Φεβρουαρίου
έως τις 23 Φεβρουαρίου υπό
την αιγίδα του γενικού τουρκι-
κού προξενείου και την υπο-
στήριξη της Turkish Airlines.
O Τούρκος Chef Αιχάν Εκιντσί,
σε συνεργασία με την ομάδα
του Executive Chef του ξενοδο-
χείου, Δημήτρη Τσανανά, επι-
μελήθηκε το μενού με Άρωμα
Ανατολής.
Ο γενικός διευθυντής του ΤΗΕ
ΜΕΤ, κ. Χάρης Νεοφυτίδης,
χαιρέτησε την εκδήλωση ανα-
φέροντας την εβδομάδα αυτή
και τη γνωριμία με τις γεύσεις
από Ανατολή.
Το κάλεσμα τίμησε με την πα-
ρουσία του, ο γενικός πρόξε-
νος Τουρκίας, κ. Τουγρούλ
Μπιλτεκίν, ο οποίος αναφέρθη-
κε στα κοινά χαρακτηριστικά
της γαστρονομίας που έχουν
οι Τούρκοι με τους Έλληνες,
τονίζοντας ότι το τουρκικό
προξενείο στηρίζει αυτές τις
εκδηλώσεις ενεργά.
Ο διευθυντής της Turkish
Airlines εξέφρασε τη θετική
στάση της εταιρείας του και τις
ενέργειες που γίνονται από την
πλευρά τους ώστε να έρθουν
κοντά οι δύο χώρες, εκφράζο-
ντας την ιδέα να λειτουργή-
σουν στη Θεσσαλονίκη εστια-
τόρια με τουρκική κουζίνα.
Στο τέλος της εβδομάδας κλη-
ρώθηκαν δύο εισιτήρια, προ-
σφορά της Turkish Airlines, για
Γκαζιαντέπ και Σαμψούντα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομά-
δας με ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, το
συγκρότημα DOGA έπαιξε
τουρκική παραδοσιακή μουσι-
κή.