Page 24 - Food Service τ. 118

επικαιρότητα
Η εταιρεία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου συμ-
μετείχε για πρώτη φορά, μέσω
της H+K Strategies, στα Ermis
Awards –στον πιο σημαντικό θε-
σμό του κλάδου επικοινωνίας–
και απέσπασε το βραβείο Silver
Ermis, στην κατηγορία Digital
PR. Με βασικά κριτήρια διάκρι-
σης τη δημιουργικότητα, τον
άριστο στρατηγικό σχεδιασμό,
τις στοχευμένες επικοινωνιακές
ενέργειες σε ψηφιακό περιβάλ-
λον και την αποτελεσματικότη-
τα, η εταιρεία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου
κατέκτησε το βραβείο για το
ολιστικό πλάνο επικοινωνίας και
δημοσίων σχέσεων, το οποίο
υλοποιήθηκε το 2013 και είχε
ως στόχο την ένταξη των παρα-
δοσιακών brands, «Μακεδονικός
Χαλβάς» και «Μακεδονικό Ταχί-
νι» στο σύγχρονο digital περι-
βάλλον. Αναλυτικά, το πρόγραμ-
μα επικοινωνίας περιλάμβανε
υπηρεσίες δημιουργίας και δια-
χείρισης περιεχομένου, on-line
media relations, δημιουργία κα-
ναλιού Youtube, community &
social media management και
digital applications.
Μία τέτοια διάκριση στα Ermis
Awards 2013 αποτελεί ιδιαίτερα
σημαντική επιβράβευση για την
εταιρεία και τα προϊόντα της,
καθώς τη χρονιά που πέρασε
επένδυσε συστηματικά στα
social media και στα νέα μέσα
επικοινωνίας, δημιουργώντας
παράλληλα μοναδικές on-line
εμπειρίες για το κοινό της.
Αυτό δίνει κίνητρο στην εταιρεία
για ακόμη πιο δυναμική παρου-
σία στο digital περιβάλλον στο
μέλλον.
Βραβείο Ermis στο «Μακεδονικό
Χαλβά»
To Οινόραμα, η μεγαλύτερη,
παλαιότερη και πλέον σημαντι-
κή έκθεση για το ελληνικό κρα-
σί και τον αμπελοοινικό εξοπλι-
σμό οργανώνεται φέτος για
δωδέκατη φορά, από τις 7 έως
τις 10 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό
Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνι-
κό. Το Οινόραμα οργανώνεται
κάθε δύο χρόνια και αποτελεί
σημαντικό ραντεβού του κλά-
δου αλλά και τη μεγαλύτερη
στον κόσμο βιτρίνα για το επώ-
νυμο ελληνικό κρασί.
Από το 1994 μέχρι σήμερα, το
Οινόραμα έχει συνοδέψει το
ελληνικό κρασί στη φάση της
αναγέννησής του και εν συνε-
χεία της εξύψωσής του σε ένα
από τα πιο εμβληματικά προϊό-
ντα της πατρίδας μας, ένα από
τα λίγα –αν όχι το μόνο– που
μπαίνει συστηματικά και επώ-
νυμα, με τη μνεία Made in
Greece, σε ξένα σπίτια ανά την
υφήλιο.
Εκατοντάδες οινοπαραγωγοί
απ’ όλη τη χώρα συμμετέχουν
φέτος στο Οινόραμα, με χιλιά-
δες διαφορετικές ετικέτες κρα-
σιού που αναδεικνύουν όλες
τις προστατευόμενες γεωγρα-
φικές ενδείξεις και προελεύ-
σεις. Ταυτόχρονα, οι επισκέ-
πτες της έκθεσης θα έχουν τη
δυνατότητα να ενημερωθούν
για ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει
στο χώρο της αμπελουργίας
και της οινοποίησης, ενώ για
πρώτη φορά το λάδι, η ελιά και
τα σχετικά μηχανήματα και
εφόδια θα είναι επίσης παρό-
ντα μέσω της Ελαιοτεχνίας, έκ-
θεση που συνδιοργανώνεται με
το Οινόραμα στον ίδιο χώρο.
Όπως πάντα, το Οινόραμα φι-
λοξενεί ένα καλοφτιαγμένο και
έξυπνο πρόγραμμα παράλλη-
λων εκδηλώσεων, που αποτε-
λούν παράδοση της εν λόγω
έκθεσης, ενώ για άλλη μία φο-
ρά θα λειτουργήσει η Πλατεία
Γευσιγνωσίας, μία έκθεση μέ-
σα στην έκθεση, όπου παρου-
σιάζονται μόνο για επαγγελμα-
τίες τα καλύτερα κρασιά της
έκθεσης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον
για τους επαγγελματίες της
εστίασης παρουσιάζει η Δευτέ-
ρα 10/3, ημέρα αφιερωμένη
στη θέση του κρασιού στο
εστιατόριο, με συζητήσεις, δια-
λέξεις και σεμινάρια.
Ξεχωρίζει εκείνο για όσους
σκέπτονται να ανοίξουν wine
bar, η μόδα των οποίων ξεκίνη-
σε αμέσως μετά το Οινόραμα
του 2012.
Το Οινόραμα απευθύνεται σε
επαγγελματίες, αλλά μπορούν
να επισκεφτούν την έκθεση και
καταναλωτές.
Οινόραμα 2014
FOOD
Service
24
Δυναμική
παρουσία της
ΤΡΙΚΚΗ στην
«
Ελλάδος Γεύσεις»
Ένα ξεχωριστό, φιλόξενο
χώρο στην απόλυτα επιτυχη-
μένη έκθεση «Ελλάδος Γεύ-
σεις» που πραγματοποιήθηκε
στον εκθεσιακό χώρο του
Μετρό Συντάγματος, το διά-
στημα από τις 16 έως τις 18
Δεκεμβρίου, διέθετε η γαλα-
κτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ. Τις
ημέρες της έκθεσης χιλιάδες
κόσμου επισκέφτηκαν το ιδι-
αίτερα φιλόξενο περίπτερο
της συνεταιριστικής γαλα-
κτοβιομηχανίας και είχαν την
ευκαιρία να γευτούν τα αγνά,
ποιοτικά προϊόντα της
ΤΡΙΚΚΗ, όπως γάλα, γιαούρ-
τι, τυρί και επιδόρπια γιαουρ-
τιού. Μέσω της έκθεσης
«
Ελλάδος Γεύσεις» που διορ-
γάνωσε η ΠΑΣΕΓΕΣ, τα ποιο-
τικά τρικαλινά προϊόντα απέ-
κτησαν ένα ακόμη… βήμα
στην απαιτητική αγορά της
Αθήνας.