Page 4 - Food Service τ. 119

FOOD
Service
4
Συνέντευξη
Δόξης Βεκρής
«
Επιστροφή στις ρίζες είναι η νέα τάση
της μαγειρικής».
Αφιέρωμα
Κίνδυνος & Απόδοση
επιχείρησης
52
Υπολογίζοντας την αξία του εστιατορίου σας
Πώς μπορεί να υπολογιστεί η αξία πώλησης μιας
επιχείρησης; Πώς μπορεί να μειωθεί ο κίνδυνος για
τον αγοραστή; Αυτά και άλλα κρίσιμα ερωτήματα
απαντώνται στο άρθρο που ακολουθεί…
ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2014
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Έρευνα Αγοράς
Οι νέες προτάσεις της αγοράς
34
58
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
10
Επικαιρότητα
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Θέμα
Τα 50 καλύτερα εστιατόρια
του κόσμου ..................…22
Το στέμμα επιστρέφει στην
Κοπεγχάγη!
Θέμα
Εστιατοριακό
Μarketing ....................…24
Oι τάσεις στον κλάδο για το 2014.
Έρευνα
Προϊόντα Γλουτένης ....…28
Γνωριμία με μία νέα αναδυόμενη
αγορά για τη μαζική εστίαση.
Moριακή γαστρονομία..…50
Το πείραμα στην κουζίνα.
θέματα
Κάθε μήνα
38
cover
story
Νεο - μεζές
Η γεύση βρίσκεται στη μέση!
Στο πλαίσιο του γενικού
εκσυγχρονισμού της ελληνικής
κουζίνας, εντάχθηκε και ο
ελληνικός μεζές. Το πιάτο-
αφορμή για κοινωνικές
συνευρέσεις αλλάζει μορφή
χωρίς να χάνει την ουσία του
και επανέρχεται δυναμικά στα
εδεσματολόγια των ελληνικών
εστιατορίων. Πρωτοτυπία-γεύση
και εμφάνιση δείχνουν να
αποτελούν το τρίπτυχο της
επιτυχίας με το μεζέ ενόψει
του καλοκαιριού να δελεάζει
εγχώριους και διεθνείς επισκέπτες.