Page 4 - Food Service τ. 121

FOOD
Service
4
Θέμα
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Η σημασία στην καθημερινότητα
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
Ετήσιο ραντεβού στο Μπάνσκο!
3
rd Premier Gastronomy Festival
32
34
6
Editorial
8
Πρώτο πλάνο
10
Επικαιρότητα
62
Παρουσίαση
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Ετήσια βραδιά
Bovillage .......................... 8
Μία γιορτή αφιερωμένη στο γαλλικό
κρέας
Mount Athos Area
Kouzina .......................... 20
Παρουσίαση του προγράμματος
στις αγορές του κόσμου
Αμφίπολη ........................24
Η κουζίνα των Εννέα Οδών!
Συνέντευξη..................... 28
Διονύσης Αλέρτας
«
Αν δεν ικανοποιεί εμένα πρώτο το
αποτέλεσμα, δεν επιτρέπω σε
κανέναν άλλο να δοκιμάσει»
Συνέντευξη..................... 36
Γιώργος Στυλιανουδάκης
«
Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες
chef έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν
από τα στενά όρια της κλασικής
μαγειρικής»
Λέξεις & Μηνύματα .....…58
Το κλειδί της επικοινωνίας
Ραντεβού στο
Εστορίλ! ..........................60
5
η διεθνής διάσκεψη για το
Γαστρονομικό Τουρισμό
θέματα
Κάθε μήνα
40
cover
story
Τα γλυκά των
Χριστουγέννων
Oι παραδοσιακές γεύσεις
με νέο περιτύλιγμα
Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, τα
πρώτα γλυκά που θα
συνοδεύσουν το εορταστικό
τραπέζι κάνουν την εμφάνισή
τους στα ζαχαροπλαστεία, ενώ
την ίδια στιγμή οι επαγγελματίες
της εστίασης έχουν ήδη
ολοκληρώσει την προετοιμασία
της δημιουργίας των προτάσεών
τους οι οποίες θα συνοδεύσουν
τα εορταστικά μενού.
Έρευνα
«
ΕΣΤΙΑ-ΖΩ» σε ό,τι γνωρίζω
54
Στο άρθρο αυτό Εστιά-ζουμε στα αποτελέσματα
μιας πρόσφατης έρευνας που διεξήγαγε το τμήμα
Φιλοξενίας και Τουρισμού του Πανεπιστημίου Λευ-
κωσίας, με σκοπό την εύρεση των επισιτιστικών
τάσεων και αντιλήψεων συγκριτικά με τοπικές επι-
χειρήσεις και πολυεθνικές αλυσίδες ταχυφαγίας.