Food Service τ. 139

5 36 46 64 26 32 36 | Αφιέρωμα: Σάλτσες, Dressings & Dips Παρότι ο ρόλος τους είναι συνοδευτικός, με σκοπό να δώσουν εκείνη την τελευταία πινελιά που θα «απογειώσει» ένα νόστιμο πιάτο, πολύ συχνά «κλέβουν» την παράσταση και γίνονται οι πρωταγωνιστές! 44 | «Σβήστε» τη φωτιά μιας κρίσης Tο Crisis management στη βιομηχανία της εστίασης βρίσκεται σε ημερήσια πρακτική, αναγόμενη ως must-do, προκειμένου να επι- βιώσουν οι επιχειρήσεις. Πώς, όμως, γίνεται αυτό επί της ουσίας και ποιο το αποτέλεσμα; 46 | Inside Story: Προϊόντα κρέατος χωρίς… κρέας Το 2019 θεωρείται ως το έτος των εναλλα- κτικών λύσεων κρέατος, μιας έντονα αναδυ- όμενης όσο και niche αγοράς. Πόσο, όμως, αναμένεται να προσδιορίσει το μέλλον των τροφίμων; 56 | Σώστε την ημέρα! Μαγειρικά ατυχήματα, σφάλματα κι αστοχί- ες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη μιας κουζίνας. Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν υπάρχουν τρόποι να διορθωθούν επιτόπου! 58 | New age brunch Οι προβλέψεις σε διεθνές επίπεδο για την πορεία εξέλιξης των πωλήσεων breakfast και brunch κινούνται ανοδικά, στέλνοντας ευχάριστα μηνύματα στους επαγγελματίες της εστίασης. 64 | Τα παιδιά «κλειδί» για το ταμείο! Το να έχετε ευχαριστημένα τα παιδιά, παρέχο- ντάς τους πολλαπλές όσο κι υγιεινές προτά- σεις, μπορεί να αποδειχτεί ζωτικής σημασίας για το… ταμείο σας! 70 | Με οδηγό την υγιεινή διατροφή Ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών σε διεθνές επίπεδο δείχνει να αναζητά μετ’ επιτάσεως better-for-yοu επιλογές εστίασης. 78 | Alert για το νωπό κοτόπουλο Καλοκαίρι και νωπό κοτόπουλο αποτελούν δύο παράγοντες οι οποίοι, εάν δεν λάβουν την κατάλληλη προσοχή, μπορεί να εξελιχθούν σε βραδυφλεγείς βόμβες υψηλού υγειονομικού κινδύνου.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=