Food Service τ. 139

74 ARRIVALS Τα «φρέσκα» εστιατορικά concept στη χώρα μας SAMURAI ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Όσοι αγαπούν την κρεοφαγία, μα ταυτό- χρονα αναζητούν τις ασιατικές γεύσεις, δεν χρειάζεται -πλέον- να μπαίνουν σε δί- λημμα, καθώς μπορούν να απολαμβάνουν ταυτόχρονα τις δύο διαφορετικές κουζίνες. Πού; Μα, στο Samurai Premium Steak House & Asian Cuisine, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το μενού του εστιατορίου είναι γεμάτο γευστικούς… πειρασμούς, ενώ ξεχωριστή βαρύτητα έχει δοθεί στην ανάδειξη των πρώτων υλών, καθώς τα πιάτα διαπνέονται από τη φιλοσοφία της κουζίνας Kaiseki, η οποία με τη σειρά της δίνει έμφαση στην εποχικότητα των συστατικών. Καλαποθάκη 8, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 232129 MONASTIRI ΠΑΡΟΣ Μια γκάμα από μαγειρευτά και ψητά, γευστικές ποικιλίες, φρέ- σκιες σαλάτες, σάντουιτς και γλυκά περιλαμβάνει το μενού του Cafe-Εστιατορίου, Monastiri, το οποίο βρίσκεται στην ειδυλλιακή παραλία Μοναστήρι της Πάρου. Μέσα σε φοίνικες, σκιερά αλμυ- ρίκια και πικροδάφνες, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απο- λαύσουν ένα μενού που «παντρεύει» αρμονικά τα τοπικά προϊόντα με στοιχεία Ασιατικής κουζίνας, σε πιάτα fusion καλοκαιρινά. Παράλληλα, τα δροσερά ποτά μπορούν να συνοδεύσουν ιδανικά μια ημέρα με κολύμπι κι ηλιοθεραπεία. Παραλία Μοναστήρι, Πάρος, Τηλ.: 22840 53560

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=