Food Service τ. 139

76 ARRIVALS DELTA RESTAURANT ΚΑΛΛΙΘΕΑ Μια εντελώς διαφορετική… νότα στο dining προσφέρει το Delta Restaurant, που φιλοξενείται στο Κέντρο Πολι- τισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Συγκεκριμένα, στο πιο ψηλό σημείο του κτηρίου της Λυρικής, ο Δημήτρης Σκαρ- μούτσος έχει δημιουργήσει ένα μενού που βασίζεται σε σύγχρονες ελληνικές γεύσεις. Ενδεχομένως, η βασική ιδιαιτερότητα που χαρακτηρί- ζει το Delta Restaurant να είναι το γεγονός ότι λειτουργεί μόνο κάθε Κυριακή, ποντάροντας σημαντικά στο διαρ- κώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του εστιατορικού κοινού για brunch, και συνεχίζοντας με a la cart menu, που προσφέ- ρει ποικιλία από μεσογειακές γεύσεις. Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, Tηλ.: 216 8091288 ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ ΑΘΗΝΑ Ο χώρος που φιλοξενούσε τον πάλαι ποτέ εμβληματικό κινηματογράφο Cine Ψυρρή στεγάζει -πλέον- Το Λοκάλι, που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια σύγχρονη εκδοχή ελλη- νικής παμπ. Κι αυτό, καθώς σερβίρει από specialty κα- φέδες μέχρι κοκτέιλ, επιλεγμένα κρασιά κι αποστάγματα της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς σκηνής, τα οποία συνοδεύουν ιδιαίτερα ευφάνταστες γευστικές προτάσεις, όπως είναι οι αλμυροί λουκουμάδες μπακαλιάρου, τα χοτ ντογκ προβατίνας, οι γίγαντες τουρσί, η ψητή κρέμα τρι- αντάφυλλο, οι τηγανητές μπάμιες κ.ά. Σαρρή 44, Αθήνα, Τηλ.: 210 3250673

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=