Food Service τ. 140

4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 Η… ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ To δυναμικκό comeback 52 16 | Meet The Experts Λίγοι έχουν ηθική προσέγγιση και business σκεπτικό, όπως ο Πα- ναγιώτης Ζαπάντης, σεφ του εστιατορίου «Όπως Παλιά» στη Σκάλα Κεφαλονιάς. 20 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ: FOODELCO Διεθνές success story έχει καταφέρει να σημειώσει η Foodelco, επίσημος διανομέας της Beyond Meat. 22 | Συνέντευξη: ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΛΙΑΣ Έχει διακριθεί σε πολλές χώρες, διδάσκει και προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 26 | Παρουσίαση: CONDITO Παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, συνέπεια, ποικιλία, καινοτομία και διαφάνεια! 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 12 | Νέα Προϊόντα 14 | Εξοπλισμός 74 | Αφίξεις 78 | HEALTH/SAFETY 81 | H XΥΤΡΑ 82 | STATS

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=