Food Service τ. 140

74 ARRIVALS Τα «φρέσκα» εστιατορικά concept στη χώρα μας ΘΕΣΠΙΣ ΠΛΑΚΑ Ποιοτική Ελληνική κουζίνα σε αιγαιοπε- λαγίτικο σκηνικό προσφέρει το εστιατόριο «Θέσπις» στην Πλάκα. Οι σεφ Γιάννης Βουλγαράκης και Χρήστος Μπουμπούλης, αξιοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας φρέ- σκα υλικά εποχής, δημιουργούν «καθαρές» γεύσεις, όπως ριζότο αρακά με λάιμ και μελάνι σουπιάς, χοντροκομμένο καρπάτσιο σε μαρινάδα κ.ά. Εξόχως δελεαστική είναι κι η λίστα των χειροποίητων γλυκών του εστιατορίου, που συνδυάζει με ευφάνταστο τρόπο γεύσεις κι αρώματα, όπως μπίτερ εκλέρ με γλάσο βιολέτας. Θέσπιδος 18, Αθήνα, Τηλ.: 210 3250592 FRANKIE ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ «Άρωμα» Ιταλίας φιλοδοξεί να φέρει στα Βόρεια Προάστια το εστιατόριο «Frankie», ποντάροντας στα ολόφρεσκα τοπικά συστα- τικά, τα κρεατικά, τα χειροποίητα ζυμαρικά, ψωμί και πίτσα με προζύμι που ζυμώνονται καθημερινά και ψήνονται στον ξυλόφουρ- νό του. Παράλληλα, προσφέρονται τόσο gluten όσο και lactose-free επιλογές. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε spaghetti alla chitarra, στριφτάρι, ταλιατέλες, μαύρο linguini ή πέννες χωρίς γλουτένη. Το μενού επιμελείται ο Executive Chef, Χρήστος Αθανα- σιάδης, κι ο Chef de Cuisine, Παναγιώτης Μωυσής. Χαριλάου Τρικούπη 125, Νέα Ερυθραία, Τηλ.: 6932495507

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=