Food Service τ. 141

48 γαλακτοκομικα ΜΕΒΓΑΛ www.mevgal.gr Η οικογένεια Specialistas της ΜΕΒΓΑΛ συ- νεχώς μεγαλώνει και πρωτοπορεί. Το νέο γάλα Specialistas Lactose free με μόνο 1,5% λιπαρά συμπληρώνει την ήδη επι- τυχημένη ομώνυμη σειρά προϊόντων κι απευ- θύνεται σε όσους επιθυμούν γάλα στον καφέ ή τη σοκολάτα τους, αλλά το προτιμούν χωρίς λακτόζη. Το Specialistas Lactose free γάλα κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία 1lt, είναι ιδανικό για χρήση σε κάθε είδος καφέ, αλλά και σε όλα τα ζεστά και κρύα ροφήματα, κι έχει την ασύγκριτη ποιότητα που υπογράφει η ΜΕΒΓΑΛ. Μεβγάλ Tηλ: 23910 59100 E-mail: info@mevgal.gr ARLA PRO www.arlafoods.gr Μια μεγάλη γκάμα προϊό- ντων που υπό- σχονται να προ- σφέρουν λύσεις και γευστικά πιάτα παρέχει το section της Arla στην Ελλά- δα που απευθύ- νεται στην επαγγελματική εστίαση. Ανάμεσα στα Arla Pro είναι το Viking. Πρό- κειται για ένα ημίσκληρο μπλε τυρί από αγελαδινό γάλα. Παράγεται στη Δανία κι έχει κρεμώδη και θρυμματιστή υφή, έντονη κι αλμυρή γεύση. Διατίθεται σε συσκευασία 9 κιλών και θεωρείται ιδανικό για δημιουρ- γίες που απαιτούν μπλε τυρί. Οι συνθήκες αποθήκευσής του είναι στους 2 με 10 ο C και σύμφωνα με την εταιρεία έχει shelf life 300 ημέρες. ARLA Τηλ.: 210 8196100 Fax: 210 6209462 ΒΙΟΤΥΡ www.viotyr.gr Η βαρελίσια φέτα ΠΟΠ «ΤΡΙΠΟΛΗ» παράγεται σύμφωνα με παρα- δοσιακή συνταγή στην περιοχή της Τρίπολης, από παστεριωμένο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, πυτιά και καλλιέργεια. Έχει πλούσια και γεμάτη γεύση, είναι χαμηλής αλατότητας κι υγρασίας κι έχει καθαρό λευκό χρώμα. Ωριμάζει σε βαρέλια από οξιά, για τουλάχιστον 6 μήνες πριν από τη διάθεσή της στους καταναλωτές. Η φέτα ΤΡΙΠΟΛΗ είναι ιδανική για επιτραπέζια χρήση και για διάφορες συνταγές μαγειρικής, όπως πίτες, σαλάτες κ.ά. Διατίθεται σε: πλαστικό βαρέλι, μεταλλικό δοχείο, vacuum συσκευασία 3kg και 400g μεταβλητού βάρους και σε πλαστικό τρίγωνο τάπερ 2,5kg. Επίσης, η ΒΙΟΤΥΡ έχει δημιουργήσει τη σειρά κατσικίσιων προϊόντων ΤΡΙΠΟΛΗ, υψηλής ωρίμανσης, τα οποία παράγονται στο εργοστάσιό της, στην Τρίπολη (εξ ου κι η ονομασία του brand, ΤΡΙΠΟΛΗ) και περιλαμβάνει τα εξής: • Κατσικίσιο Τυρί ΤΡΙΠΟΛΗ • Κατσικίσιο Βαρελίσιο Τυρί ΤΡΙΠΟΛΗ • Κατσικίσιο Ημίσκληρο Τυρί ΤΡΙΠΟΛΗ • Κατσικίσια Γραβιέρα ΤΡΙΠΟΛΗ Έτσι, δημιουργείται μία πλήρης γκάμα κατσικίσι- ων προϊόντων που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορί- ες τυριών (μαλακά, ημίσκληρα, σκληρά). Ακόμα και στα αγελαδινά προϊόντα παραγωγής της εταιρείας, χρησιμοποιείται κατσικίσιο λιπαρό, ώστε να επιτυγ- χάνεται μια διαφορετικότητα στο τυρί. Βιοτύρ ΑΕΒΕ: Τηλ. : 210 6620614-617 E-mail: info@viotyr.gr ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ www.kallas-pap.com Η ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ προσφέ- ρει διαχρονικά τα καλύτερα προϊόντα στους επαγγελματίες του Food Service. Το βούτυρο Royal Buisman Ολλανδίας, με 82% λιπαρά προέρχεται 100% από αγελαδινό γάλα και χαρίζει μοναδικό άρωμα και γεύση σε κάθε εφαρμογή του. Διατίθεται σε συσκευ- ασίες 25kg και 5kg. Η κρέμα γάλακτος Olympia Βελγίου με 35% λιπαρά εγγυάται σταθερότητα κι όγκο μετά το χτύπημα. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αποτελεί ιδανική επιλογή σε δημιουργίες μα- γειρικής και ζαχαροπλαστικής. Διατίθεται σε συσκευασίες 1,5L και 5,0L. Καλλάς Παπαδόπουλος: Tηλ: 210 2401830-1-2, E-mail: kp@kallas-pap.com

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=