Food Service τ. 142

5 56 | ΧΩΡΙΣ Ή ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΚΟΟΛ Ανοδική τάση εμφανίζουν τα ποτά με χαμηλή ή και καθόλου περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Ποιες είναι οι επιλογές για εστιατόρια και μπαρ. 60 | ΑΦΙΕΡΩΜΑ VEGAN Η καταναλωτική επιθυμία για κυρίως γεύματα με φυτική πρώτη ύλη αυξάνεται διαρκώς και δεν αφορά πλέον μόνο το vegan κοινό. 70 | ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ Υπερσύγχρονες συσκευές πλύσης σκευών μπο- ρούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα για τις επιχειρήσεις εστίασης. 76 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Υπάρχουν ερωτήματα που, αν απαντηθούν, μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για την εικό- να που έχει ένα εστιατόριο. 80 | ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Τα culinary μαθήματα εντός των εστιατορίων δεν αποτελούν μια καινούρια πτυχή, αλλά μια «έξυπνη» υπηρεσία που μπορεί να συμπληρώ- σει τα ταμειακά διαθέσιμα μιας επιχείρησης. 82 | XRAY: DELIFRANCE «Άνοιγμα» στην εστιατορική αγορά και έμφαση σε clean label, vegan και gluten free προϊοντικές προτάσεις, βρίσκονται στα άμεσα σχέδια του κ. Ιωάννη Ρούδα, Διευθύνοντα Συμβούλου της Délifrance Hellas Α.Ε. 84 | TIPS ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΙΒΑΡΟ BUSINESS PLAN Για να εξασφαλιστούν πιστώσεις, απαιτείται ένα στέρεο πλάνο που θα δείχνει πώς και πού θα επενδυθούν τα χρήματα και τι αναμένεται να αποδώσουν. 88 | WAHACA DINING PODS Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον project λάνσαρε η αλυσίδα μεξικάνικου φαγητού Wahaca στη Μεγάλη Βρετανία που αποτελεί εξατομικευμένη γαστρονομική εμπειρία. 90 | ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Οι κανονισμοί και τα μέτρα προστασίας για την κουζίνα, τα εργαλεία, τα σκεύη και την αποθή- κευση και χρήση των τροφίμων. 94 | SHAREABLE COCTAILS Μια από τις πλέον «hot» τάσεις σε ΗΠΑ και Αγ- γλία έχει να κάνει με τα shareable κοκτέιλ. Μια win-win προσέγγιση, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πελάτες. 60 34 88 22 56

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=