Food Service τ. 144

14 National Restaurant Association @WeRRestaurants Η Ένωση Εστιατορίων των ΗΠΑ (NRA) ζητεί να μην μετα- τρέπεται ο κλάδος της εστία- σης σε αποδιοπομπαίο τράγο για την πανδημία, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία μελέτη που να αποδεικνύει την αύξη- ση των κρουσμάτων, εξαιτίας της εστίασης. #εστιατόρια #πανδημία #ΗΠΑ SKAI.gr @skaigr Γεωργιάδης σε ΣΚΑΪ: Δύσκολα θα ανοίξει η εστίαση- Μας κυ- βερνά ο ιός #Ελλάδα #Άδω- νις_Γεωργιάδης #κορωνοϊός #αγορά #lockdown #εστίαση. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης σημείωσε στις 23 Νοεμβρίου ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ανοίξει η εστίαση για τις γιορτές, αλλά όλα θα κριθούν από την εξέλι- ξη της πανδημίας. Bloomberg Quicktake @Quicktake Τα μπαρ και τα εστιατόρια στη Γαλλία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, αναμετέδωσε το Bloomberg από γαλλικά ΜΜΕ στα τέλη Νοέμβρη. #εστιατόρια #πανδημία #κορωνοϊός #Γαλλία cretangastronomy.gr @kritiperiplous Κουνουπίδι με χοιρινό. Παρα- δοσιακή συνταγή της Κρήτης με ένα λαχανικό που προ- τιμάται σε δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων, οπότε έχει αναβαθμίσει τη θέση του στις επιλογές εκείνων που προσέ- χουν το βάρος τους. #Κρήτη #συνταγές #γαστρονομία #παραδοσιακή_κουζίνα 1 στους 2 καταναλωτές ενημερώνεται μέσω διαδικτύου για προσφορές και εκπτώσεις 1 στις 4 επιχειρήσεις δήλωσε πως δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις και στις υποχρεώσεις ενοικίου Tweets Η FRIESLANDCAMPINA HELLAS-ΝΟΥΝΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ βρίσκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, στηρίζοντας το σπουδαίο έργο τους. Μέχρι και σήμερα, έχει προσφέρει πάνω από 168.000 τεμάχια γάλα ΝΟΥ- ΝΟΥ, που ισοδυναμούν με περισσότερα από 680.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ, στα παιδιά που μεγαλώνουν στις δομές τους σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας», η εται- ρεία στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS, μία οργάνωση για τη φροντίδα και την προστασία των παιδιών, που κάνει πράξη το όραμά της «κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια». TΑ ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 Τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας, όπως τα ψήφισαν 100+ επώνυμοι foodies, αναρτήθηκαν στo www.restaurant100.gr. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, τόσο για τα εστιατόρια, όσο και για τις διοργανώσεις, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την αγάπη για το καλό φαγητό. Οι 100+ foodies της κριτικής επιτροπής των Restaurant 100 ανέδειξαν και φέτος τις κορυφαίες προτάσεις για φαγητό σε όλη την Ελλάδα. Βραβεύσεις απέσπασαν εστιατόρια κάθε ύφους, από κάθε γωνιά της χώρας, όπως: η Σπονδή και το CTC στην Αθήνα, το Γαστροδρόμιο «Εν Ολύμπω» στην Πιερία κι η Μπουκαδούρα στη Χαλκιδική, η Μαύρη Θάλασ- σα και τα Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη, το Πεσκέσι κι ο Ντουνιάς στην Κρήτη, ο Κοντοσώρος στη Φλώρινα κι η Ταβέρνα του Κοττάνη στη Θράκη, το Proveleggios και το ΦΙΤΑ στην Αθήνα. Στις δέκα θεματικές δεκάδες, την πρώτη θέση απέσπασαν τα παρακά- τω εστιατόρια: Top Newcomers: Proveleggios, Αθήνα Top Greek and Regional Cuisine: Aleria, Αθήνα Top Restaurants for Meat: Basegrill, Αθήνα Top Restaurants for Fish: Βαρούλκο, Αθήνα Top Ethnic Cuisine Restaurants: Sushimou, Αθήνα Top Wine Restaurants: By the glass, Αθήνα Top Bar Restaurants: Balthazar, Αθήνα Top All-Day Restaurants: Athénée, Αθήνα Hidden Gems: Το Βαρύ Πεπόνι, Θεσσαλονίκη Top Streetfood: Hoocut, Αθήνα Τον τίτλο «Πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας» κέρδισε ο Γιάννης Μπαξεβάνης , τον τίτλο «Best Young Chef» η Ειρήνη Γιωργουδιού και τον τίτλο «Best Patissier» ο Στέλιος Παρλιάρος . Στην πρώτη δεκάδα αναδείχθηκαν τα πα- ρακάτω εστιατόρια: 1. Σπονδή 2. Aleria 3. Vezene 4. Etrusco 5. Βαρούλκο 6. CTC 7. Botrini’s 8. Nolan 9. Cookoovaya 10. Sushimou

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=