Food Service τ. 145

42 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ www.chasiotis.gr Η εταιρεία ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΑΕ αποτελεί μία μο- νάδα παραγωγής και τυποποίησης χει- ροποίητης ελληνικής πίτας. Ιδρύθηκε το 1982 από την οικογένεια Χασιώτη ως ένα μικρό εργαστήριο παραγωγής πίτας, όμως σήμερα αποτελεί μια μονάδα 2.000 τ.μ. με δυνατότητα παραγωγής 30.000 πιτών ανά ώρα. Στόχος της εταιρείας είναι η σταθερή γεύση και η διατήρηση του παραδοσιακού χαρα- κτήρα της ελληνικής πίτας. Η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο που καλύπτει όλη την Ελλάδα, ενώ από το 2004 εξάγει τα προϊόντα της σε 17 χώρες. Κατά την παραγωγική της δραστηριότητα εφαρ- μόζεται πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο BRC Food. Η ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΑΕ παρουσιάζει στο εν λόγω αφιέρωμα νέα προϊόντα ζύμης: Πίτα Bio, Βουτύρου, Πράσινων μυρωδικών, Πολύσπο- ρη, Χαρούπι, Πίτα με προζύμι και Πίτα φυτικών ινών. Όλα τα προϊόντα είναι vegan, πλην αυτών όπου χρησιμοποιείται για την παρασκευή τους το άρωμα βουτύρου. ΆΡΤΟΣ ΚΑΙ ΖΎΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΊΣΗΣ www.alibinisis.gr Η Άρτος και ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ είναι μια οικογενειακή επι- χείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του άρτου και των προϊόντων ζύμης από το 1954, με έδρα τη Χαλκίδα. Η εταιρεία διατηρεί σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις στην περιοχή Πεΐ Χαλκίδας. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας. Βασικός προσανατολισμός της Άρτος και ζύμη Αλιμπι- νίσης ΑΒΕΕ είναι η εξέλιξη των παραδοσιακών συνταγών της ευβοϊκής παράδοσης, διατηρώντας τόσο την αυθεντικότητα των γεύσεων όσο την ποιότητα των προϊόντων της. Στο παρόν αφιέρωμα παρουσιάζει τη σει- ρά προϊόντων «Παραδοσιακά Χειροποίητα Προϊόντα Ευβοίας». Τηγανόψωμο Παρασκευάζεται με χειροποίητη ζύμη, ποικιλία τυριών και έξτρα παρθέ- νο ελαιόλαδο. Είναι μια αντιπροσωπευτική γεύση της ευβοϊκής κουζίνας και της μεσογειακής διατροφής. Μπορεί να ψηθεί με τέσσερις διαφορε- τικούς τρόπους: στο τηγάνι, στον φούρνο, στην τοστιέρα και στη φρυγα- νιέρα. Τυροπιτάρι Άλλη μια παραδοσιακή τοπική συνταγή από χειροποίητο φύλλο για τυ- ροπιτάρι και εκλεκτή φέτα. Απαιτεί ελάχιστο χρόνο μαγειρέματος, είναι ιδανική για ορεκτικό ή συνοδευτικό γεύμα. Φλογέρες Τυρί & Φλογέρες Ζαμπόν Τυρί Τραγανές φλογέρες, φτιαγμένες και έτοιμες να σερβιριστούν μόλις σε λί- γα λεπτά. Προσφέρονται σε δύο γευστικές επιλογές: με γέμιση ποικιλίας τυριών ή σε συνδυασμό ζαμπόν και τυριού. ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΊΔΗ www.portokalidisfamily.com Η Οικογένεια Πορτοκαλίδη είναι μία σύγχρονη ελληνική εται- ρεία τροφίμων, η οποία από το 2011 δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και σφολιάτας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που εδρεύουν στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ακολουθούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Διαθέτει δικό της δίκτυο διανο- μής στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, όπως είναι η Αθήνα, η Κρήτη, η Καβάλα, η Λάρισα και τα Ιωάννινα. Στο τρέχον τεύχος παρουσιάζονται δύο νέα προϊόντα της εταιρείας: Πεϊνιρλί Χωριάτικο με Μπέικον – Πρόκειται για παραδοσιακή συντα- γή χωριάτικης ζύμης πεϊνιρλί από αγελαδινό βούτυρο, με γέμιση ζαμπόν, τυρί γκούντα και μπέικον. Strudel Μήλου με Σταφίδα & Αμύγδαλο – Μια ακόμη παραδοσιακή ζύμη με γέμιση μήλου, που περιέχει ολόκληρα κομμάτια μήλου, σταφίδα ξανθή, αμύγδαλο και κανέλα.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=