Food Service τ. 148

46 | AΦΙΕΡΩΜΑ: ΣΑΛΤΣΕΣ – DRESSINGS Kαινοτομία και βιωσιμότητα 54 | TRENDS: ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑΛΟΒΑ Το γαστρονομικό θέρετρο του Ναυαρίνου 58 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Το δυναμικό comeback 64 | STAFF: O KAΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Δείξε μου τον υπάλληλό σου να σου πω ποιος είσαι 66 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ Η βιωσιμότητα σε πρώτο πλάνο 70 | XRAY Α. Τσακαλίδης Ε.Ε. 72 | ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ Ένα πολυχρηστικό προϊόν 74 | SALES: ΤΟ ΝΕΟ VALUE FOR MONEY Η αξία σε αναζήτηση 78 | ΕΚΧΥΛΙΣΗ ΚΑΦΕ Όταν το ιδανικό δεν υπάρχει 74 64 78 72 54 5

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=