Food Service τ. 148

Μια για πολλούς παρεξηγημένη πρώτη ύλη επανέρχεται στο προσκήνιο και προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα για πλήθος παρασκευών, εξοικονομώντας χρόνο και περιορίζοντας τη φύρα. Ο pastry chef Πέτρος Κανάκης φιλοξένησε το Food Service στο εργαστήριο της εταιρείας Στέλιος Γιαννίκας ΑΕΒΕ, με μοναδικό στόχο να αποδείξει πως ο πουρές φρούτων αξίζει μια θέση σε κάθε κουζίνα! trends ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ 72 ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟΠΡΟΪΟΝ

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=