Food Service τ. 150

73 ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΘΗΝΑ Αν και πριν λίγους μήνες ξεκίνησε η λειτουργία του, το Ρεσιτάλ αποτελεί για το Παγκράτι σημείο αναφοράς. Το εστιατόριο γλυκών, όπως αυτοπροσ- διορίζεται, αποπειράται να αναβιώσει μνήμες του παρελθόντος με τη βοήθεια της διακόσμησης και όχι μόνο. Το καφέ-ζαχαροπλαστείο-εστιατόριο γλυ- κών που οραματίστηκε ο ιδιοκτήτης του Λεωνίδας Δεληγιάννης και υλοποιεί ο pastry chef του Ρεσιτάλ, Δημήτρης Γεωργόπουλος, εναρμονίζει το χθες με το σήμερα, δίνοντας ταυτόχρονα τη σφραγίδα της ζα- χαροπλαστικής του μέλλοντος. Γλυκά βιτρίνας αλλά και a la minute αποτελούν καθημερινές προτάσεις για τους επισκέπτες της οδού Αναπαύσεως, οι οποίοι μπορούν να τα δοκιμάσουν στον χώρο συνοδεία κα- φέ ή να τα προμηθευτούν για το σπίτι. Αναπαύσεως 15, Μετς Τηλ. 2109234160 Mayan Restaurant ΑΘΗΝΑ Το Mayan επανασυστήνεται στο αθηναϊκό κοινό, σε νέο ανανεωμένο χώρο στη στοά Πεσμαζόγλου, με την υπογραφή του Chef -Patron Σταμάτη Τσίλια. Η ανοιχτή του κουζίνα και η προετοιμασία των πιάτων που πραγ- ματοποιείται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών τούς ταξιδεύει στη γαστρονομία της Άπω Ανατολής. Η συνεχής αναζήτηση του Mayan για ποιοτικές πρώτες ύλες, όπως τα ψάρια και το χέλι από τον κόλπο του Αμβρακικού, εγ- γυώνται την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας. Πανεπιστημίου 39 Στοά Πεσμαζόγλου, Τηλ. 210 3314349 Moldee ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή Μητροπολίτου Ιωσήφ και Προξένου Κορομηλά, στεγάστηκε η ιδέα των Βασίλη Μουρατίδη, Σο- φοκλή Μαραγκουδάκη και Γκαετάν Ζανέ, με την ονομασία Moldee. Το σύγχρονο all day γαστρο- νομικό project βαδίζει στα γνώριμα μονοπάτια του διαχρονικού Squirrel του Danai Beach Resort And Villas στη Χαλκιδική. Η κουζίνα του είναι μεσογειακή ενώ υπάρχει μια εξαιρετική λίστα κρασιών με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα, αλλά και cocktails με την υπογραφή των δημιουρ- γών του The Clumsies. Προξένου Κορομηλά 8 & Μητροπολίτου Ιωσήφ, Τηλ. 2310 286000

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=