Greek Vegan
87 υΛιΚα • 500γρ. σπαγγέτι, βρασμένα • σάλτσα αβοκάντο • αβοκάντο • κάσιους, τριμμένο Για ΤΗ ΣαΛΤΣα αβόΚανΤό • 250γρ. αβοκάντο, καθαρισμένα • 10γρ. σκόρδο, λιωμένο • 50γρ. κρεμμύδι φρέσκο, χοντροκομμένο • 30γρ. χυμός λεμονιού • 30γρ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο • 10γρ. βασιλικός • 6γρ. αλάτι • πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τα βρασμένα, ζεστά ζυμαρικά σε κατσαρόλα, προ- σθέτουμε τη σάλτσα και ανα- κατεύουμε για να πάει παντού. Για το σερβίρισμα, βάζουμε τα ζυμαρικά σε πιάτα και γαρνί- ρουμε με το αβοκάντο και το τριμμένο κάσιους. Για ΤΗ ΣαΛΤΣα αβόΚανΤό Στον κάδο ενός μπλέντερ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογε- νές μείγμα. Καθώς μαγειρεύου- με τα ζυμαρικά, κρατάμε ½ της κούπας από το νερό των ζυμα- ρικών. Προσθέτουμε το νερό των ζυμαρικών στο μείγμα με το αβοκάντο και τα αναμειγνύ- ουμε στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν. σπαγγετι με σάλτσα αβοκάντο Για 2 μερίδες | χρόνος 30΄
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=