Greek Vegan

93 χόύμόύσ Για 800γρ. χούμους | χρόνος 20΄ υΛιΚα • 400γρ. ρεβίθια βρασμένα • 1γρ. κύμινο • 70γρ. νερό από το βράσιμο • 65γρ. χυμός λεμονιού • 10γρ. σκόρδο • 210γρ. ταχίνι • 30γρ. ελαιόλαδο • αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τοποθετούμε όλα τα υλικά μα- ζί στον κάδο ενός μπλέντερ και τα χτυπάμε, μέχρι να ομογενο- ποιηθούν. TIP: Για τα τραγανά ρεβίθια πάνω στο χούμους όπως φαίνεται στη φωτογραφία, κρατάμε λίγα από τα βρασμένα ρεβίθια, τα αλευρώνου- με και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Μόλις πάρουν ωραίο χρυ- σαφί χρώμα, τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=