Username
Password
Scooby Doo

Ο Σκούμπι Ντου και η Φοβερή Παρέα αντιμετωπίζουν τρομακτικά τέρατα και λύνουν σκοτεινά μυστήρια!

Τεύχος 22
1,79 €
-
-
Η Βέλμα, ο Σκούμπι, ο Σάγκι, η Δάφνη και ο Φρεντ πρέπει να βρουν το χαμένο ποίημα ενός διάσημου συγγραφέα. Αλλά τα μυστήρια δεν έχουν τελειωμό, γιατί μία μούμια εμφανίστηκε στο μουσείο και τα τέρατα φαίνεται πως πηγαίνουν τώρα και στο γήπεδο!
Τεύχος 21
Τι καλύτερο από ένα κυνήγι θησαυρού; Αλλά η Μυστήριο Α.Ε. δεν περίμενε ότι θα βρει γοργόνες να τον φυλάνε! Ούτε πως τα τέρατα κάνουν θαλάσσιο σκι!
Τεύχος 20
Ώρα για διακοπές! Όμως, τα τέρατα ακολουθούν παντού τη Μυστήριο Α.Ε.! Πρώτα στην Αυστραλία, μετά στην Αφρική και στο τέλος βγαίνουν από τους υπολογιστές! Θα καταφέρει η Φοβερή Παρέα να λύσει όλα τα μυστήρια;
Τεύχος 19
Στη Σκοτία η Φοβερή Παρέα θα βρει μπροστά της ένα ακόμα φάντασμα! Μετά θα πάει στην όπερα για να λύσει ένα ακόμα μυστήριο και για το τέλος θα πρέπει να βρει ποιος κρύβεται πίσω από ένα τρομερό τέρας!
Τεύχος 18
Ο Σάγκι και ο Σκούμπι πιάνουν δουλειά σε ένα στοιχειωμένο εστιατόριο, οι διακοπές της Μυστήριο Α.Ε. μετατρέπονται σε ένα μυστήριο και η Δάφνη παγιδεύεται σε ένα ερειπωμένο σπίτι!
Τεύχος 17
Χιονάνθρωποι που ζωντανεύουν, ο Σάγκι σε παράξενες περιπέτειες και ένα τέρας στο τρένο! Η Μυστήριο Α.Ε. δεν ξεκουράζεται ούτε λεπτό!
Τεύχος 16
Το φάντασμα ενός γκάνγκστερ στοιχειώνει ένα σπίτι, ένας λυκάνθρωπος εμφανίζεται σε ένα γήπεδο γκολφ και ένα θαλάσσιο πάρκο φιλοξενεί ένα τέρας! Θα καταφέρει η Μυστήριο Α.Ε. να λύσει όλες τις υποθέσεις;
Τεύχος 15
Υπάρχουν φαντάσματα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά στούντιο; Ναι! Και η Φοβερή Παρέα θα λύσει και αυτά τα μυστήρια! Αλλά και τι κρύβουν οι σκιές!
Τεύχος 14
Ένα απαίσιο τέρας τρομοκρατεί τους τουρίστες, ένα φάντασμα που στοιχειώνει ένα κάστρο και μία στοιχειωμένη γκαλερί. Πολλές υποθέσεις για να λύσει η Μυστήριο Α.Ε.
Τεύχος 13
Μία επίσκεψη σε μία ξένη χώρα γίνεται εφιάλτης όταν εμφανίζεται το Φάντασμα με τη Σιδερένια Μάσκα. Η Μυστήριο Α.Ε. πρέπει να βρει τι κρύβεται πίσω από το Τέρας του Βάλτου και να λύσει το μυστηριώδη Κώδικα του Φαντάσματος.
Τεύχος 12
Η Μυστήριο Α.Ε. Έχει αντιμετωπίσει πολλά φαντασμάτα, αλλά φάντασμα μουσικό πρώτη φορά! Μετά πηγαίνουν στην Τερατούπολη, για να λύσουν ένα ακόμα μυστήριο! Στο τέλος, θα βρεθούν στον Λαβύρινθο του Τρόμου! Θα μπορέσουν να ξεφύγουν;
Τεύχος 11
Τέρατα από το διάστημα, μοχθηροί σωσίες και κάποιος κάνει σαμποτάζ στο Φορτηγάκι του Μυστηρίου! Η Φοβερή Παρέα θα πρέπει να βρει λύση σε όλα αυτά τα μυστήρια!
Τεύχος 10
H θεία της Βέλμα έχει πρόβλημα και φυσικά η Φοβερή Παρέα σπεύδει για βοήθεια. Ένα τέρας πίσσας σκορπάει τον τρόμο στο μουσείο... Και ένα πολύτιμο χειρόγραφο έχει κλαπεί. Πολλή δουλειά για τη Μυστήριο Α.Ε.
Τεύχος 9
Tα τέρατα δεν πάνε διακοπές, όπως θα μάθει ο Σκούμπι. Ένα ακόμα φάντασμα θα βρει η Μυστήριο Α.Ε., αυτή τη φορά στο μετρό! Και μετά η Φοβερή Παρέα θα επισκεφθεί και ένα στοιχειωμένο εργαστήριο!
Τεύχος 8
Δεινόσαυρους, νυχτερίδες και νέα, φρικιαστικά τέρατα θα βρει μπροστά της η Φοβερή Παρέα. Θα τα καταφέρει;
Τεύχος 7
Πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι ξενοδοχείο; Όπως θα σας πει και η Μυστήριο Α.Ε. πάρα πολύ! Η Φοβερή Παρέα θα πρέπει να λύσει και δύο ακόμα μυστήρια: γιατί εμφανίστηκε ένα φάντασμα σε ένα μαγαζί με παγώτα και ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση ενός σταρ του τσίρκου;
Τεύχος 6
Τι γίνεται όταν μία μασκότ ζωντανεύει; Η Μυστήριο Α.Ε. Αναλαμβάνει δράση φυσικά! Και η Βέλμα θα καταφέρει να ξεφύγει από το τρομακτικό τέρας χωρίς τα γυαλιά της; Και για το τέλος η Φοβερή Παρέα θα αντιμετωπίσει ένα ακόμα απαίσιο τέρας.
Τεύχος 5
Δύο μοναδικές περιπέτειες της Μυστήριο Α.Ε! Ποιος είναι ο Μεγαλόποδαρος; Και γιατί ένα φάντασμα στοιχειώνει αγώνες με έλκηθρα;
Τεύχος 4
H Μυστήριο Α.Ε. θα βρει μπροστά της τα κακά ξωτικά του Άη Βασίλη, ενώ μετά ο Σάγκι με τον Σκούμπι θα πρέπει να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από τα τέρατα, που τους κυνηγάνε!
Τεύχος 3
H Βέλμα ταξιδεύει στη Γερμανία για να βρει τι κρύβεται πίσω από το οικογενειακό της φάντασμα! Μετά η Παρέα θα ταξιδέψει στο διάστημα... Γιατί κι εκεί υπάρχουν τέρατα! Και για το τέλος, έχουν κρατήσει μία επίσκεψη σε εστιατόριο! Αλλά αυτό που θα βρουν εκεί θα τους κόψει την όρεξη!
Τεύχος 2
Η Παρέα αγοράζει ένα νέο Φορτηγάκι Μυστηρίο, αλλά μία μεγάλη έκπληξη την περιμένει! Μέτα ο Σκούμπι και οι φίλοι του θα βρεθούν σε ένα σπίτι γεμάτο τέρατα! Και για το τέλος, η Φοβερή Παρέα θα ταξιδέψει στην Αγγλία σε ένα στοιχειωμένο Φεστιβάλ!
Τεύχος 1
O Σκούμπι και η Φοβερή Παρέα θα πρέπει να λύσουν τρία μυστήρια: Ποιο είναι το τέρας του σχολείου; Tη σχέση έχουν τα φαντάσματα με την Ιστορία; Και τι γυρεύουν τα τέρατα στο γήπεδο;