Username
Password
Bugs Bunny

Ο πιο κατεργάρης λαγός μαζί με την απίθανη τρελοπαρέα των Looney Tunes σε σούπερ διασκεδαστικές περιπέτειες!

Τεύχος 19
1,79 €
-
-
Το 19ο τεύχος Bugs Bunny έχει εορταστικό χαρακτήρα, καθώς ο Μπαγκς διοργανώνει ένα θεοπάλαβο πάρτι προς τιμήν του Ταζ. Επίσης, ο Ντάφι παραδίδει μαθήματα για κυνηγούς στον Έλμερ, με τον Μπαγκς να του χαλάει και πάλι τα σχέδια, ενώ ο πανούργος Φόγκχορν επιστρατεύει κάθε μέσο για να καταφέρει να επανεκλεγεί πρώτος κόκορας στο κοτέτσι! Τέλος, ο Τουίτι αποδεικνύει στον Σιλβέστερ ότι παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει το κληρονομικό χάρισμα να βλέπει το μέλλον!
Τεύχος 18
Το 18ο τεύχος Bugs Bunny θα σας ταξιδέψει στην εποχή του Ομήρου, καθώς ο πάπιος Νταφισσέας μαζί με τον συμπολεμιστή του Πορκεία ανεβαίνουν στο πλοίο του πολυμήχανου Οδυσσέα! Επιπλέον, ο Μάρκος Αντώνιος κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τη γατούλα Κλεοπάτρα, ενώ η Γιαγιάκα, ο Σιλβέστερ και ο Τουίτι προσπαθούν να επιβιώσουν στη μέση του ωκεανού! Τέλος, για τους λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων, ο ατρόμητος Χέρλοκ Σολμς ετοιμάζεται να λύσει ένα ακόμη μυστήριο!
Τεύχος 17
Το 17ο τεύχος του Bugs Bunny πρόκειται να σας ταξιδέψει στο διάστημα, καθώς ο ατρόμητος λαγός μαζί με τους Ντάφι και Έλμερ συμμετέχουν σε μία εξαιρετικά ριψοκίνδυνη αποστολή. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Φόγκχορν αιχμαλωτίζεται από τον Μάρβιν και προσπαθεί να αποδράσει από τον Άρη, την ώρα που ο Σαμ μεταμορφώνεται σε έναν πραγματικά αδίστακτο παλαιοντολόγο που καταδιώκει τον Έλμερ. Τέλος, στο 17ο τεύχος θα βρείτε τη Looney Tunes εκδοχή του περίφημου έργου του Ιουλίου Βερν: “Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες”!
Τεύχος 16
Στο 16ο τεύχος Bugs Bunny, φιγουράρει μία ιστορία από το παρελθόν με τους δύο αγαπημένους ήρωες Μπαγκς και Ντάφι να μπλέκουν σε θεότρελες καταστάσεις κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου. Επιπλέον, ο Σούπερ Ντάφι προσπαθεί να σώσει τον κόσμο (ασχέτως εάν τα κάνει θάλασσα), ενώ ο Σιλβέστερ μαζί με το γιο του Τζούνιορ χάνονται κατά λάθος στο δάσος. Τέλος, ο Μπαγκς παρέα με τον Ντάφι μπλέκουν σε μία απίθανη πειρατική περιπέτεια.
Τεύχος 15
Το 15ο τεύχος του Bugs Bunny είναι χειμωνιάτικο, καθώς ο λατρεμένος λαγός μαζί με τον Ντάφι και τον Έλμερ δε λογαριάζουν το χιόνι και ξεχύνονται στη διασκέδαση! Εκτός, βέβαια, από τις δύο χειμωνιάτικες ιστορίες που περιλαμβάνονται στο τεύχος 15, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε για τον Ντάφι και το Μαγικό Λυχνάρι, την Κότα με τα Χρυσά Αυγά και για τα Μαθήματα Χορού που κάνει ο Έλμερ με δάσκαλο (ποιον άλλον;) τον Μπαγκς!
Τεύχος 14
Στο Bugs Bunny #14, o Μπαγκς ντύνεται γιατρός και τρελαίνει τον κατά φαντασία ασθενή Έλμερ, ενώ ο ερωτύλος Πέπε αναζητάει τον έρωτα στις παγωμένες βουνοπλαγιές των Άλπεων. Παράλληλα, ο Έλμερ και ο Μπαγκς ζουν απίστευτες περιπέτειες στο Σιάμ και ο Ντάφι σε μία ακόμη θεοπάλαβη ιστορία μετατρέπεται στον απόλυτο ηγέτη των πιθήκων, ακολουθώντας τα χνάρια του Ταρζάν.
Τεύχος 13
To 13ο τεύχος Bugs Bunny είναι αφιερωμένο στον έρωτα, καθώς ο ερωτοχτυπημένος Μπαγκς προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της όμορφης Κουίνι μέσα από έναν αγώνα Πατινάζ με ρόλερ! Επίσης, ο Ντακ Ντότζερς κονταροχτυπιέται με τον Μάρβιν σε έναν απίστευτο αγώνα διαστημικού μπιλιάρδου και ο γάτος Σιλβέστερ ψάχνει συμβουλές από το Ίντερνετ για να καταφέρει φυσικά να πιάσει τον Τουίτι.
Τεύχος 12
Στο 12ο τεύχος του Bugs Bunny, ο Μπαγκς, αν και επιθυμεί να περάσει ονειρεμένες διακοπές, τελικώς καταλήγει να κυνηγάει τρία σκανδαλιάρικα λαγουδάκια. Επίσης, ο Ντακ Ντότζερς σώζει για μία ακόμη φορά τον πλανήτη μας (κατά λάθος, όπως πάντα), ενώ στο “Γατομονομάχο” μεταφερόμαστε στην αρχαία Ρώμη και βλέπουμε το φουκαρά Σιλβέστερ να μάχεται στην Αρένα του Κολοσσαίου! Τέλος, στο Bugs Bunny #12 θα βρείτε μία φανταστική προσαρμογή του αγαπημένου παραμυθιού: “H Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”!
Τεύχος 11
Στο 11ο τεύχος  του Bugs Bunny, o πιο τρελός λαγός του κόσμου εκφράζει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, σε μία ιστορία με παρά πολύ χρώμα και… πολλά πασαλείμματα! Στη συνέχεια, ο Ντάφι το παίζει υδραυλικός με αποτέλεσμα να τα κάνει για μία ακόμη φορά μαντάρα, ενώ ο Τσάρλι κάνει το βίο αβίωτο στον Πόρκι! Παράλληλα, η μάγισσα Χέιζελ αναζητεί “μάταια” ένα συνοδό για τον ετήσιο χορό μαγισσών, την ώρα που ο Ντάφι βάζει τη χλαμύδα του και υποδύεται τον ατρόμητο ήρωα… Νταφικλή!
Τεύχος 10
Στο 10ο τεύχος του Bugs Bunny, o κατεργάρης Μπαγκς αναμετριέται με έναν ταύρο, την ώρα που ο Πόρκι προσπαθεί να συνυπάρξει με τον ενοχλητικό γείτονά του Σαμ. Επίσης, ο Φόγκχορν κάνει τη ζωή δύσκολη στον Πιτ Πούμα και ο Ντάφι τρελαίνει τα τρία γουρουνάκια που αρνούνται πεισματικά να αγοράσουν τα προϊόντα που πουλάει. Ακόμη, ο Ντάφι και ο Μπαγκς πραγματοποιούν ένα ταξίδι στη μακρινή Ινδία και ζουν απίστευτες περιπέτειες!
Τεύχος 9
To 9ο τεύχος του Bugs Bunny πραγματοποιεί μία αναδρομή στο ταραγμένο παρελθόν του Έλμερ, με τον Μπαγκς να εξιστορεί τα σημαντικότερα γεγονότα από τη ζωή του ευέξαπτου κυνηγού με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Επίσης, ο Πόρκι καταβάλλει αγωνιώδεις προσπάθειες για να αδυνατίσει και ο Μάρκος Αντώνιος υιοθετεί, κατά λάθος, ένα μικρό πάνθηρα στη θέση της Κλεοπάτρας! Τέλος, ο Σαμ αναμετριέται με τον Μάρβιν σε μία μάχη μέχρι τελικής πτώσεως.
Τεύχος 8
Στο 8ο τεύχος του Bugs Bunny, o Σιλβέστερ για να πιάσει τον Σπίντι Γκονζάλες δημιουργεί ένα φίλτρο, το οποίο για κακή του τύχη δεν του πετυχαίνει και… ιδιαίτερα! Επίσης, στις επόμενες περιπέτειες του Μπαγκς Μπάνι  #8, ο Σιλβέστερ και ο γιος του Τζούνιορ ζουν μία ανεπανάληπτη περιπέτεια στην Αίγυπτο, ενώ η Λόλα Μπάνι εντυπωσιάζει τους πάντες μοιράζοντας πίτσα ακόμη και κάτω από το βυθό! Τέλος, ο Πέπε αφήνει σε ένα ακόμη τεύχος το απαίσιο άρωμά του…
Τεύχος 7
Το 7ο τεύχος του Bugs Bunny μάς μεταφέρει σε μία ακόμη διασκεδαστική περιπέτεια του Ντακ Ντότζερς, ο οποίος μαζί με τον Μπαγκς δίνει τον υπέρτατο αγώνα για να μην καταλήξει στο πιάτο μίας φυλής εξωγήινων. Ακόμη, ο Ταζ επισκέπτεται ένα σχολείο (και, όπως πάντα, τα κάνει όλα μαντάρα) και ο Μπαγκς γίνεται οδηγός των Μάγκσι και Ρόκι! Εκτός από τα παραπάνω, ο Πόρκι θέλει να κλείσει ορισμένους ανοικτούς λογαριασμούς με το… παρελθόν του!
Τεύχος 6
Στο 6ο τεύχος Bugs Bunny, ο πειρατής Σαμ κάνει δύσκολη τη ζωή του Μπαγκς και, όπως αναμένεται, πληρώνει το τίμημα των πράξεών του! Στη συνέχεια, ο σκύλος Τσάρλι στην προσπάθεια του να βρει ένα αφεντικό σπάει τα νεύρα του Πόρκι, ενώ τα σχέδια του Μάρβιν για να υποδουλώσει τη Γη αποτυγχάνουν για μία ακόμη φορά! Επίσης, ο Μπαγκς και ο Ντάφι ζούνε αλησμόνητες περιπέτειες στο μακρινό Τέξας!
Τεύχος 5
Το 5ο τεύχος των περιπετειών του πιο κατεργάρη λαγού εμφανίζει τον Μπαγκς να προσπαθεί να αποτρέψει ένα ακόμη σχέδιο του Μάρβιν και το φαφλατά Φόγκχορν να επιχειρεί να μετατρέψει τον Έγκμπερτ από ένα απλό κοτοπουλάκι σε ένα δυναμικό αθλητή! Επιπλέον, ο οδοντογιατρός Πόρκι θέλει να “περιποιηθεί” τον πονόδοντο του γκρινιάρη Ντάφι, κάτι το οποίο οδηγεί σε πραγματικά ανεξέλεγκτες καταστάσεις!
Τεύχος 4
Στο 4ο τεύχος του Bugs Bunny, ο Λαγουδόκριτος Μπαγκς συμμετέχει σε τρελά ιπποτικά αγωνίσματα σε μία σούπερ διασκεδαστική μεσαιωνική ιστορία. Επίσης, ο Ντάφι, ο Τουίτι, ο Σιλβέστερ και οι υπόλοιποι ήρωες των Looney Tunes επιδίδονται σε έναν παλαβό διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ ο Τουίτι με τον Σιλβέστερ αλλάζουν για λίγο ρόλους. Εκτός από τα παραπάνω, ο Ντάφι παίρνει τη σκηνοθετική κλακέτα και βάζει την υπογραφή του σε μία σειρά από ταινίες-σταθμούς στην ιστορία του παγκόσμιου σινεμά!
Τεύχος 3
Στο 3ο τεύχος του Bugs Bunny, o Μπαγκς και ο Ντάφι προσπαθούν να κάνουν την τύχη τους στο Λας Βέγκας, με τα γνωστά… αποτελέσματα! Επιπλέον, οι δημοσιογράφοι Πετούνια και Πόρκι ρίχνουν φως σε μία μυστήρια υπόθεση, την ώρα που ο ατρόμητος Ντακ Ντότζερς κάνει βόλτες στο γαλαξία! Τέλος, ο Μπαγκς και ο Σαμ μεταφέρονται στην αρχαία εποχή αναπαριστώντας με το δικό τους ξεχωριστό στιλ την επική μάχη ανάμεσα στον Δαβίδ και στον Γολιάθ!
Τεύχος 2
Στο 2ο τεύχος του Bugs Bunny, ο Ντάφι Ντακ και ο Μπαγκς Μπάνι επιδίδονται σε μία μεγάλη καλλιτεχνική διαμάχη, με το αχτύπητο δίδυμο να ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Βόρειο Πόλο και να γνωρίζει μέχρι και τον Άγιο Βασίλη! Επίσης, η απίθανη τρελοπαρέα των Looney Tunes αντιμετωπίζει μία εξωγήινη εισβολή σε μία παρωδία της γνωστής χολιγουντιανής υπερπαραγωγής:
Τεύχος 1
Στο 1ο τεύχος του Bugs Bunny, ο Έλμερ προσπαθεί να γίνει ένας μυστικός πράκτορας στα χνάρια του διάσημου Τζέιμς Μποντ και ο Μπαγκς αναλαμβάνει να τον