Username
Password
Κλασικά Looney Tunes

116 σούπερ σελίδες με ιστορίες από τον απίθανο κόσμο των Looney Tunes που θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης! 

Τεύχος 5
2,69 €
-
-
Τα ακούραστα Looney Tunes δε σταματούν λεπτό να σας χαρίζουν μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Ο Μπαγκς, ο Ντάφι, ο Τουίτι, ο Σιλβέστερ και οι υπόλοιποι κλασικοί ήρωες των Looney Tunes είναι το πιο θεοπάλαβο παρεάκι που έχετε συναντήσει ποτέ!
Τεύχος 4
Τα Looney Tunes δεν γνωρίζουν τίποτα άλλο από το να προκαλούν “σεισμικές δονήσεις” γέλιου, καθώς ο Μπαγκς και η τρελοπαρέα του δίνουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό. Στις 116 σελίδες των Κλασικών Looney Tunes θα βρείτε περισσότερες από 13 κόμιξ ιστορίες που θα σας κάνουν να κλαίτε από τα γέλια!
Τεύχος 3
O θαυμαστός κόσμος των Looney Tunes σας περιμένει με απίθανες πλάκες και μπόλικες δόσεις γέλιου που θα σας κάνουν να ξεχάσετε κάθε πρόβλημα! Οδηγοί σας στο μοναδικό αυτό ταξίδι στη διασκέδαση είναι ο κατεργάρης λαγός Μπαγκς, η εγωπαθής πάπια Ντάφι, ο τρελός σίφουνας Ταζ και πολλοί ακόμη αγαπημένοι ήρωες!
Τεύχος 2
O κόσμος των Looney Tunes είναι γεμάτος απίθανες φάσεις και πολλές σκανδαλιές! Με τον Μπαγκς και τον Ντάφι να σέρνουν πρώτοι των χορό και τους άλλους ήρωες των Looney Tunes να ακολουθούν, στις 116 σελίδες των Κλασικών Looney Tunes σας περιμένουν μοναδικές περιπέτειες και απίθανες φάσεις!
Τεύχος 1
Στα Κλασικά Looney Tunes σας περιμένουν μοναδικές περιπέτειες με τους αγαπημένους σας ήρωες από τον απίθανο κόσμο των Looney Tunes. Ο Μπαγκς, οΤαζ, ο Ντάφι, ο Πόρκι και οι υπόλοιποι ήρωες των Looney Tunes ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσφέρουν ένα πραγματικό ρεσιτάλ γέλιου!