Username
Password
Tom & Jerry

Ο Τομ και ο Τζέρι σε σπαρταριστές περιπέτειες που θα σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας! 

Τεύχος 16
1,79 €
-
-
Οι Τομ και Τζέρι αποφασίζουν να κάνουν θαλάσσιο σκι και ο καπετάνιος Σπάικ, αναγκάζεται να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα. Επίσης, σε μία άλλη ιστορία οι δύο αγαπημένοι ήρωες ναυαγούν και ψάχνουν τρόπο να επιβιώσουν σε ένα αφιλόξενο (όπως νομίζουν) νησί. Σε ένα ακόμη τεύχος το γέλιο και το κυνηγητό δεν σταματούν ποτέ!
Τεύχος 15
To ρομαντικό ραντεβού του Τομ καταστρέφεται από τη στιγμή που μπλέκεται σε αυτό ο πανούργος ποντικούλης Τζέρι. Επιπλέον, ο Τομ αποφασίζει ότι θέλει να γίνει χορτοφάγος και φυτεύει σπόρους λαχανικών από άκρη σε άκρη στην αυλή του. Ο Τζέρι συμμαχεί με τα κοράκια και για μία ακόμη φορά του κόβουν την όρεξη!
Τεύχος 14
Οι δύο ήρωες μας υποδύονται τους πειρατές σε ένα ανεπανάληπτο κυνήγι θησαυρού που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστο! Επιπλέον, σε μία άλλη ιστορία ο Τομ έρχεται αντιμέτωπος με τα… φτερά του τρόμου! Μιλάμε για πολύ γέλιο και φυσικά ατελείωτο κυνηγητό!
Τεύχος 13
Στο Tom & Jerry 13, οι δύο αταίριαστοι φίλοι θυμούνται αστείες ιστορίες από τα παλιά, ξεφυλλίζοντας ένα παλιό φωτογραφικό άλμπουμ. Επιπλέον, σε μία άλλη ιστορία ο Τομ, ο Τζέρι και ο Τάφι, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον Τσάμπι και τον Τάμπι, δύο ποντίκια που μπορούν να καταβροχθίσουν τα πάντα στο πέρασμα τους.
Τεύχος 12
Το σπίτι των Τομ και Τζέρι αναστατώνεται από την άφιξη του παππού του Τομ, ο οποίος προσπαθεί να εκπαιδεύσει κατάλληλα τον εγγονό του, έτσι ώστε να μπορέσει να πιάσει (επιτέλους) τον Τζέρι. Φυσικά, ο αγαπημένος γάτος τα κάνει για μία ακόμα φορά θάλασσα, εξοργίζοντας τον παππού του!
Τεύχος 11
Ο Τάφι και ο Τομ σκαρφίζονται ένα σχέδιο για να απαλλαγούν από τον θορυβώδη Τομ στέλνοντας τον να βρει έναν ψεύτικο θησαυρό… Η τελική εξέλιξη βέβαια αυτής της ιστορίας θα καταπλήξει τους πάντες… Επιπλέον, στην επόμενη ιστορία οι δύο φίλοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να μονιάσουν μεταξύ τους… πράγμα αδύνατο δηλαδή.
Τεύχος 10
Στο δέκατο τεύχος ο Τομ και ο Τζέρι συμμετέχουν στην δική τους εκδοχή των Ολυμπιακών Αγώνων σπέρνοντας το χάος και την καταστροφή για μία ακόμη φορά, ενώ στη δεύτερη ιστορία του Tom & Jerry 10, ο κακόμοιρος Τομ μία μέρα αποφάσισε να πάρει ρεπό και o Τζέρι βάζει τα δυνατά του για να του το βγάλει… ξινό!
Τεύχος 9
Οι δύο πιο σκανταλιάρηδες ήρωες στον κόσμο επιστρέφουν σε ακόμη πιο σπαρταριστές περιπέτειες. Στο Tom & Jerry 9 πρόκειται να δείτε τον αχόρταγο Τομ και τον τετραπέρατο Τζέρι να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε τι άλλο… Να κυνηγάει ο ένας τον άλλον μέχρι τελικής πτώσεως!
Τεύχος 8
Μία περιπέτεια στη θάλασσα περιμένει τους φίλους του Tom & Jerry, καθώς οι δύο αγαπημένοι ήρωες βρίσκονται σε μία διασκεδαστική κρουαζιέρα, μπλέκοντας σε θεότρελες καταστάσεις. Αυτή και πολλές άλλες περιπέτειες των δύο αταίριαστων φίλων σας περιμένουν στο Tom & Jerry 8.
Τεύχος 7
Οι θεοπάλαβοι υπερήρωες Τομ και Τζέρι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τους επικίνδυνους εγκληματίες που απειλούν την πόλη τους, μπλέκοντας σε πραγματικά τραγελαφικές καταστάσεις. Παράλληλα, οι δύο φίλοι θα συναντήσουν τρομερά εξωγήινα πλάσματα και θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… δηλαδή να το βάλουν στα πόδια!
Τεύχος 6
Ο Τομ βάζει τη στολή του μάγου και προσπαθεί να καταπλήξει τα πλήθη, αν και ο Τζέρι για μία ακόμη φορά καταφέρνει να του χαλάσει τα σχέδια. Μετά τα μαγικά κόλπα ο Τομ προσπαθεί να πιάσει τον Κοκκινοποντικούλη Τζέρι, μόνο που η γιαγιά του έχει άλλη άποψη κάνοντας τη ζωή του Τομ… μαρτύριο!
Τεύχος 5
Το Tom & Jerry 5 πρόκειται να σας θυμίσει τις περιπέτειες του Ιντιάνα Τζόουνς, καθώς οι δύο αχώριστοι φίλοι φορούν τα ρούχα του εξερευνητή και προσπαθούν να ανακαλύψουν το χαμένο ναό του τυριού! Και επειδή η ζούγκλα φαίνεται να αρέσει στους δύο ήρωες μας στην επόμενη ιστορία ο γάτος Τομ προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη στην αυλή του σπιτιού του και θυμίζει τον… Αμαζόνιο!
Τεύχος 4
Στο Tom & Jerry 4, o Τζέρι μαζί με τον ξάδερφο του Τάφι και τον Τομ, καταφέρνουν με το κυνηγητό και τις γκάφες τους να κάνουν άνω-κάτω μία ολόκληρη παραλία, καθώς χειμώνα-καλοκαίρι δεν σταματούν να τσακώνονται. Επίσης, ο Τομ προσπαθεί με διάφορα θεμιτά (και αθέμιτα) μέσα να θεραπεύσει τον Τζέρι που υπνοβατεί… Θα τα καταφέρει άραγε;
Τεύχος 3
Στο Tom & Jerry 3, o Τομ εφευρίσκει μία μυστική χημική φόρμουλα, την οποία χρησιμοποιεί για να προκαλέσει πονόκοιλο στον δύσμοιρο Τζέρι και το αποτέλεσμα είναι όπως καταλαβαίνετε εκρηκτικό (και πολύ “μυρωδάτο” επίσης). Ακόμη, στην δεύτερη ιστορία του τεύχους οι δύο άσπονδοι εχθροί φτάνουν σε σημείο να μαλώσουν ακόμη και για… τσίχλες!
Τεύχος 2
Στο Tom & Jerry 2, ο γάτος Τομ δεν μπορεί με τίποτα να κοιμηθεί, αφού ο ποντικός Τζέρι του δημιουργεί εφιάλτες, τόσο στον ύπνο του όσο και στον ξύπνιο του! Παράλληλα, ο Τζέρι μαθαίνει την τέχνη του καράτε και μεταμορφώνεται στον Καράτε Κιντ, ενώ στην τρίτη ιστορία του τεύχους, το αχτύπητο δίδυμο μεταφέρεται στην εποχή των δεινοσαύρων!
Τεύχος 1
Το αχτύπητο δίδυμο των Τομ και Τζέρι ξεχύνεται στην χιονισμένη εξοχή, δημιουργώντας τον πανικό και το χάος! Εκτός βέβαια από τη σούπερ διασκεδαστική περιπέτεια στο χιόνι, στη δεύτερη ιστορία του Tom & Jerry 1, ο ποντικός Τζέρι μεταμορφώνεται στον Τζεράμπο κατατροπώνοντας τις γάτες που τον βασανίζουν!