Username
Password
Mini Market

 Το περιοδικό "Mini Market & Μικρή Λιανική" απευθύνεται στον επαγγελματία της αγοράς της Μικρής Λιανικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωσή του σε σχέση με τα δρώμενα του χώρου. Στόχος της συντακτικής ομάδας είναι κάθε μήνα να ενημερώνει τον επαγγελματία αναγνώστη για τις τάσεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς, να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας του χώρου της Μικρής Λιανικής και να συμβάλλει τελικά στην αύξηση των εσόδων του και στη μείωση του κόστους του.

Έναρξη Κυκλοφορίας:
2016

Συχνότητα Έκδοσης: 
11 τεύχη/έτος

Αρχισυντάκτης:
Μαρία Γεωργιάδου

 

Τεύχος 6

Aφιέρωμα: Παγωτό – Ένα προϊόν που δεν γνωρίζει ηλικία: Το δροσερό γλύκισμα με γεύση βανίλια, σοκολάτα, μπανάνα, φράουλα και εκατοντάδες άλλες γεύσεις κρατάει τα σκήπτρα όσον αφορά τις επιλογές των καταναλωτών τώρα που αρχίζει η άνοδος του υδραργύρου. Αναλυτικό αφιέρωμα στα είδη και στις εταιρείες παραγωγής και προμήθειας.

Ρεπορτάζ: Food Expo – Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών: Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα, αλλά και τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των εκθετών, αλλά και η προσέλευση των επισκεπτών. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ρεπορτάζ: Μίνι μάρκετ ως Ταχυδρομικό Πρακτορείο: Όσες περισσότερες υπηρεσίες παρέχει ένα μίνι μάρκετ τόσο περισσότερο κόσμο προσελκύει. Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις «προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος» των ΕΛΤΑ, τις κατηγορίες αλλά και τις προϋποθέσεις ένταξης.

Μικροί Παραγωγοί – Μελισσοκομική Δωδεκανήσου: Η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου ΑΕΒΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων Μέλισσας στα Δωδεκάνησα, καθώς και η μοναδική που παράγει το παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου, το μελεκούνι. Βρείτε στο τεύχος Απριλίου εκτενές αφιέρωμα για τη «γλυκιά» εταιρεία της Ρόδου.

 

Επιπλέον:

Αφιέρωμα: Εξοπλισμός – Χρήσιμες συμβουλές

PONY X PRESS – Διανομή σε χίλια σημεία

Παρουσίαση: ASTRACARD 

 
Τεύχος 5
Στο τεύχος Μαρτίου του Mini-Market & Μικρή Λιανική μην χάσετε: 
Αφιέρωμα - Εμφιαλωμένα νερά: Μαζί με την άνοιξη έρχονται και οι πιο ζεστές μέρες και τη τιμητική τους έχουν τα εμφιαλωμένα νερά. Ένα πολύ σημαντικό προϊόν για κάθε mini-market λόγω της μεγάλης κατανάλωσης και του μεγάλου κέρδους που αφήνει.
Ρεπορτάζ - Ληστείες στα mini-market: Ποιά είναι η κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι των mini-market που αισθάνονται ανυπεράσπιστοι, και ποιές οι χρήσιμες συμβουλές της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ρεπορτάζ - Κάρτες Κινητής Τηλεφωνίας: Οι κάρτες κινητής τηλεφωνίας είναι από τα προϊόντα που συνδέουν τα σημεία μικρής λιανικής με το καταναλωτικό κοινό, αλλά η διάθεσή τους συμφέρει;
Μικροί Παραγωγοί - Δημήτρης Μητράκος - ΥΑΜΑΣ: Η καινοτομία παντρεύτηκε την παράδοση και δημιουργήθηκαν τα
Τεύχος 4
Στο τεύχος αυτό θα βρείτε προϊόντα για τη Σαρακοστή αλλά και αφιερώματα όπως τα ζαχαρώδη προϊόντα και τα αρτοπαρασκευάσματα. Επιπλέον, ένα χρήσιμο αφιέρωμα για τα καπνικά αξεσουάρ, ώστε να δείτε τις επιλογές που έχετε, ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα. Με αφορμή την πρόσφατη ληστεία σε μίνι μάρκετ στον Άγιο Παντελεήμονα πραγματοποιούμε έρευνα αγοράς για κάμερες ασφαλείας, ώστε να πάρετε μια ιδέα για το τι υπάρχει και θα διαβάσετε ένα ρεπορτάζ για βιβλία, με αφορμή σταντ που συναντήσαμε σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ. Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε έξυπνες ιδέες προώθησης και προβολής της επιχείρησής σας, αλλά και τι πρέπει να προσέξετε όσον αφορά παραβάσεις, για να αποφύγετε τα «τσουχτερά» πρόστιμα.
 
Τεύχος 3
Τo «Mini Market & Μικρή Λιανική» απευθύνεται στον επαγγελματία της αγοράς της Μικρής Λιανικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωσή του όσον αφορά τα δρώμενα του χώρου.
Διαβάστε στο τρίτο τεύχος:
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΩΝ & ΠΩΛΗΣΕΩΝ: Ένας χρήσιμος οδηγός με εταιρείες του χώρου
ΈΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: Προϊόντα λογισμικού για την διαχείριση της επιχείρησης σας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πειρατικά προϊόντα
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ & ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ: Πόσο ασφαλείς νιώθετε στο κατάστημα σας;
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Μειώστε τα κόστη της ΔΕΗ
ΙΟΒΕ: Επιπτώσεις αύξησης τσιγάρων
ΕΣΠΑ: Επενδυτικά Προγράμματα για την λιανική 
Τεύχος 2
To «Mini Market & Μικρή Λιανική» απευθύνεται στον επαγγελματία της αγοράς της Μικρής Λιανικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωσή του όσον αφορά τα δρώμενα του χώρου. 
Διαβάστε στο δεύτερο τεύχος:
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Κρασί
Πρώτη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Αυτόματοι πωλητές: Εναλλακτική ευκαιρία κέρδους
Παγκρήτια Τράπεζα
Μιλτιάδης Παυλής: «Είμαστε κοντά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Clever point
Δίκτυο για την εξυπηρέτηση διαδικτυακών αγορών
SUCCESS STORY: ΑΦΟΙ ΚΑΝΑΚΑ
Ρυζοπαραγωγοί τρίτης γενιάς
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Επιγραφές & Ταμπέλες
Το «πρόσωπο» του καταστήματος σας
MARKETING: Εξυπηρέτηση πελατών
Χρήσιμες συμβουλές για ευχαριστημένους καταναλωτές
Τεύχος 1
Το περιοδικό για τους επαγγελματίες του χώρου των Mini Markets 
To «Mini Market & Μικρή Λιανική» απευθύνεται στον επαγγελματία της αγοράς της Μικρής Λιανικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωσή του όσον αφορά τα δρώμενα του χώρου. Στόχος της συντακτικής ομάδας είναι κάθε μήνα να ενημερώνει τον αναγνώστη για τις τάσεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς, να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας του χώρου και να συμβάλλει τελικά στην αύξηση των εσόδων του και στη μείωση του κόστους του.
Στο πρώτο τεύχος: 
Αφιέρωμα: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ POS – Τώρα τα βάζουμε όλοι! 
Συνέντευξη: Δημήτρης Παναγούλιας – Η «Ευρώπη» αλλάζει το τοπίο διανομής 
Ρεπορτάζ: Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 2016
Success Story: Καθολικά αποδεκτή η Green Cola
Θέμα: Μέτρα για το λαθρεμπόριο καπνού