Username
Password
Mini Market

 Το περιοδικό "Mini Market & Μικρή Λιανική" απευθύνεται στον επαγγελματία της αγοράς της Μικρής Λιανικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωσή του σε σχέση με τα δρώμενα του χώρου. Στόχος της συντακτικής ομάδας είναι κάθε μήνα να ενημερώνει τον επαγγελματία αναγνώστη για τις τάσεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς, να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας του χώρου της Μικρής Λιανικής και να συμβάλλει τελικά στην αύξηση των εσόδων του και στη μείωση του κόστους του.

Έναρξη Κυκλοφορίας:
2016

Συχνότητα Έκδοσης: 
11 τεύχη/έτος

Αρχισυντάκτης:
Μαρία Γεωργιάδου

 

Τεύχος 5

Στο τεύχος Μαρτίου του Mini-Market & Μικρή Λιανική μην χάσετε: 

Αφιέρωμα - Εμφιαλωμένα νερά: Μαζί με την άνοιξη έρχονται και οι πιο ζεστές μέρες και τη τιμητική τους έχουν τα εμφιαλωμένα νερά. Ένα πολύ σημαντικό προϊόν για κάθε mini-market λόγω της μεγάλης κατανάλωσης και του μεγάλου κέρδους που αφήνει.

Ρεπορτάζ - Ληστείες στα mini-market: Ποιά είναι η κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι των mini-market που αισθάνονται ανυπεράσπιστοι, και ποιές οι χρήσιμες συμβουλές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ρεπορτάζ - Κάρτες Κινητής Τηλεφωνίας: Οι κάρτες κινητής τηλεφωνίας είναι από τα προϊόντα που συνδέουν τα σημεία μικρής λιανικής με το καταναλωτικό κοινό, αλλά η διάθεσή τους συμφέρει;

Μικροί Παραγωγοί - Δημήτρης Μητράκος - ΥΑΜΑΣ: Η καινοτομία παντρεύτηκε την παράδοση και δημιουργήθηκαν τα "ready to drink" ελληνικά ανθρακούχα ποτά της εταιρείας. Ενθουσιάζουν τόσο το ελληνικό κοινό όσο και τους επισκέπτες της πατρίδας μας τους καλοκαιρινούς μήνες.


Επιπλέον

Αφιέρωμα: Μπαχαρικά

Έρευνα: Βρεφικό Γάλα

Έρευνα: ΙΕΛΚΑ - Αισιοδοξία στο λιανεμπόριο τροφίμων 

Τεύχος 4
Στο τεύχος αυτό θα βρείτε προϊόντα για τη Σαρακοστή αλλά και αφιερώματα όπως τα ζαχαρώδη προϊόντα και τα αρτοπαρασκευάσματα. Επιπλέον, ένα χρήσιμο αφιέρωμα για τα καπνικά αξεσουάρ, ώστε να δείτε τις επιλογές που έχετε, ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα. Με αφορμή την πρόσφατη ληστεία σε μίνι μάρκετ στον Άγιο Παντελεήμονα πραγματοποιούμε έρευνα αγοράς για κάμερες ασφαλείας, ώστε να πάρετε μια ιδέα για το τι υπάρχει και θα διαβάσετε ένα ρεπορτάζ για βιβλία, με αφορμή σταντ που συναντήσαμε σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ. Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε έξυπνες ιδέες προώθησης και προβολής της επιχείρησής σας, αλλά και τι πρέπει να προσέξετε όσον αφορά παραβάσεις, για να αποφύγετε τα «τσουχτερά» πρόστιμα.
 
Τεύχος 3
Τo «Mini Market & Μικρή Λιανική» απευθύνεται στον επαγγελματία της αγοράς της Μικρής Λιανικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωσή του όσον αφορά τα δρώμενα του χώρου.
Διαβάστε στο τρίτο τεύχος:
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΩΝ & ΠΩΛΗΣΕΩΝ: Ένας χρήσιμος οδηγός με εταιρείες του χώρου
ΈΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: Προϊόντα λογισμικού για την διαχείριση της επιχείρησης σας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πειρατικά προϊόντα
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ & ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ: Πόσο ασφαλείς νιώθετε στο κατάστημα σας;
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Μειώστε τα κόστη της ΔΕΗ
ΙΟΒΕ: Επιπτώσεις αύξησης τσιγάρων
ΕΣΠΑ: Επενδυτικά Προγράμματα για την λιανική 
Τεύχος 2
To «Mini Market & Μικρή Λιανική» απευθύνεται στον επαγγελματία της αγοράς της Μικρής Λιανικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωσή του όσον αφορά τα δρώμενα του χώρου. 
Διαβάστε στο δεύτερο τεύχος:
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Κρασί
Πρώτη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Αυτόματοι πωλητές: Εναλλακτική ευκαιρία κέρδους
Παγκρήτια Τράπεζα
Μιλτιάδης Παυλής: «Είμαστε κοντά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Clever point
Δίκτυο για την εξυπηρέτηση διαδικτυακών αγορών
SUCCESS STORY: ΑΦΟΙ ΚΑΝΑΚΑ
Ρυζοπαραγωγοί τρίτης γενιάς
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Επιγραφές & Ταμπέλες
Το «πρόσωπο» του καταστήματος σας
MARKETING: Εξυπηρέτηση πελατών
Χρήσιμες συμβουλές για ευχαριστημένους καταναλωτές
Τεύχος 1
Το περιοδικό για τους επαγγελματίες του χώρου των Mini Markets 
To «Mini Market & Μικρή Λιανική» απευθύνεται στον επαγγελματία της αγοράς της Μικρής Λιανικής με στόχο την έγκυρη ενημέρωσή του όσον αφορά τα δρώμενα του χώρου. Στόχος της συντακτικής ομάδας είναι κάθε μήνα να ενημερώνει τον αναγνώστη για τις τάσεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς, να προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας του χώρου και να συμβάλλει τελικά στην αύξηση των εσόδων του και στη μείωση του κόστους του.
Στο πρώτο τεύχος: 
Αφιέρωμα: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ POS – Τώρα τα βάζουμε όλοι! 
Συνέντευξη: Δημήτρης Παναγούλιας – Η «Ευρώπη» αλλάζει το τοπίο διανομής 
Ρεπορτάζ: Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 2016
Success Story: Καθολικά αποδεκτή η Green Cola
Θέμα: Μέτρα για το λαθρεμπόριο καπνού