Page 18 - HOTEL

Basic HTML Version

18
FOOD
Service
k
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
Η ANEK Lines συνεχίζει για τρί-
τη χρονιά να ταξιδεύει το ελλη-
νικό ελαιόλαδο σε όλους τους
προορισμούς της στην Ελλάδα
και στο εξωτερικό, αλλά και σε
όλες τις ευρωπαϊκές χώρες
στις οποίες η εταιρεία έχει δυ-
ναμική παρουσία μέσω των
τουριστικών εκθέσεων στις
οποίες συμμετέχει. Παρά τις
δύσκολες οικονομικές εποχές,
η ΑΝΕΚ Lines, για άλλη μία
χρονιά, εξακολουθεί να στηρί-
ζει το ελληνικό ελαιόλαδο
–ίσως το πιο σημαντικό στοι-
χείο του διατροφικού πολιτι-
σμού της χώρας μας– και να
προβάλλει την αξία του εθνι-
κού προϊόντος μας και της με-
σογειακής διατροφής εντός
και εκτός συνόρων. Το ελληνι-
κό ελαιόλαδο, τρία χρόνια τώ-
ρα, ταξιδεύει μέσω της ΑΝΕΚ
Lines αποτελώντας γνήσιο
πρεσβευτή της ελληνικής γα-
στρονομίας και της περίφημης
ελληνικής φιλοξενίας, δίνοντας
γεύση και άρωμα Ελλάδας στις
ευρωπαϊκές κουζίνες. Πολύτι-
μοι συνοδοιπόροι στο εγχείρη-
μα της ANEK Lines είναι Έλλη-
νες ελαιοπαραγωγοί, ελληνικοί
συνεταιρισμοί και εταιρείες,
από την Κρήτη, τη Λέσβο, την
Αργολίδα, τη Μεσσηνία, τη Λα-
κωνία και τη Χαλκιδική, οι οποί-
οι ανταποκρίθηκαν με μεγάλο
ενθουσιασμό για ακόμη μία
χρονιά στο πρόγραμμα «Το
Ελληνικό Ελαιόλαδο Ταξιδεύ-
ει». Όλοι όσοι συμμετείχαν
στην υλοποίηση του προγράμ-
ματος προσέφεραν χιλιάδες
δωρεάν δείγματα ελληνικού
εξαιρετικά παρθένου ελαιολά-
δου μοναδικής ποιότητας και
γεύσης, τα οποία διανέμονται
από τα περίπτερα της ANEK
Lines στις εκθέσεις τουρισμού
της Ευρώπης.
Η ANEK Lines ταξιδεύει το ελαιόλαδο!
Το ΙΕΚ Ξυνή προσφέρει την
πλέον αναβαθμισμένη επαγ-
γελματική κατάρτιση σε περι-
ζήτητες και ανταγωνιστικές ει-
δικότητες που οδηγούν στην
επαγγελματική επιτυχία. Με τη
μακρόχρονη και καταξιωμένη
πορεία του στους τομείς επισι-
τιστικών και τουριστικών επαγ-
γελμάτων, το ΙΕΚ Ξυνή αποτε-
λεί σήμερα την πρώτη επιλογή
εκατοντάδων σπουδαστών
που διακρίνονται για τις επαγ-
γελματικές επιτυχίες τους
στους κλάδους της υψηλής
γαστρονομίας, των ξενοδοχει-
ακών και του τουρισμού. Το
ΙΕΚ Ξυνή προσφέρει υψηλού
επιπέδου γαστρονομική και
τουριστική εκπαίδευση και κα-
τάρτιση, που αποδεικνύεται
από τις διακρίσεις και βραβεύ-
σεις των σπουδαστών του σε
διεθνείς διαγωνισμούς και
διοργανώσεις. Ακόμη, μέσα
από ένα κορυφαίο θεσμό που
αποτελεί μία από τις μεγαλύτε-
ρες καινοτομίες του ΙΕΚ Ξυνή,
το Xinis Education Festival,
προσφέρει τη δυνατότητα
στους σπουδαστές του να δη-
μιουργήσουν το πιο ισχυρό
βιογραφικό μέσα από κορυ-
φαίες εκπαιδευτικές διοργα-
νώσεις. Το ΙΕΚ Ξυνή προσφέ-
ρει σπουδές στις πιο ανταγω-
νιστικές ειδικότητες στους το-
μείς της Μαγειρικής–Ζαχαρο-
πλαστικής (Chef Διεθνούς και
Ελληνικής Κουζίνας, Αρτοποι-
ός–Ζαχαροπλάστης, Βοηθός
Μαγειρικής Τέχνης και Β.
Αρτοποιού–Ζαχαροπλάστη)
και Τουρισμού (Ειδικός Ξενο-
δοχειακών Υπηρεσιών και Τρο-
φοδοσίας, Bartender, Υπάλλη-
λος Τουριστικού Γραφείου,
Υπεύθυνος Υποδοχής και Φι-
λοξενίας, Ειδικός Αεροπορι-
κών Εταιρειών).
IΕΚ Ξυνή: Αναβαθμισμένες
επαγγελματικές σπουδές
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η
Serris Hellas θα συμμετάσχει
στην έκθεση της HORECA, με-
τά την περσινή επιτυχημένη
εμφάνισή της στο χώρο της
εστίασης. Από το 2011, η
Serris Hellas, θυγατρική της
Serris Italia στην Ελλάδα, προ-
σφέρει υψηλής ποιότητας πα-
ραδοσιακή ιταλική κουζίνα σε
κάθε χώρο, με κάθε προϋπο-
λογισμό και με την ελάχιστη
επένδυση, με την καθοδήγηση
μίας ισχυρής ομάδας επαγγελ-
ματιών. Οι αυθεντικές ιταλικές
πρώτες ύλες, η λεπτομερής
καταγραφή των διαδικασιών
προετοιμασίας και το αφοσιω-
μένο προσωπικό δίνουν την
ώθηση για τη δημιουργία νέων
ποιοτικών παρασκευασμάτων
που επιτάσσει η σύγχρονη
εποχή. Η Serris Hellas αναλαμ-
βάνει τη δημιουργία και επέ-
κταση επιχειρήσεων εστίασης,
παρέχοντας τον απαιτούμενο
επαγγελματικό εξοπλισμό τρο-
φοδοσίας, τα υψηλής ποιότη-
τας υλικά παρασκευής και τη
συνεχή κατάρτιση του προσω-
πικού για την εύκολη παρα-
σκευή νόστιμων πιάτων σε λί-
γα μόλις λεπτά.
Η Serris Hellas περιμένει τους
επισκέπτες της στη HORECA,
στην αίθουσα No 4, Περίπτερο
Α06– Β05.
H Serris Hellas στη
HORECA
Δείγματα ελαιολάδου που ταξιδεύουν μέσω της ANEK Lines στο εξωτε-
ρικό.