Page 19 - HOTEL

Basic HTML Version

FOOD
Service
k
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
19
Η σειρά Atlantis της Aquablu
είναι κατασκευασμένη ειδικά
για να καλύψει τις ανάγκες του
επαγγελματία στην παραγωγή
καθαρού, παγωμένου και αν-
θρακούχου νερού, χρησιμοποι-
ώντας τη μοναδική τεχνολογία
Ιce Βank.
Το μοναδικό αυτό σύστημα
προσφέρει minimal δια-
στάσεις και κορυφαία
παραγωγή νερού έως
και 200 λίτρα/ώρα και
με την ενσωματωμένη
τεχνολογία Soda–in
προσφέρει ανθρακούχο
νερό ρυθμιζόμενης ποιό-
τητας, ιδανικό για όλες
τις χρήσεις.
Σε συνδυασμό με τις μο-
ναδικές επαναγεμιζόμενες
γυάλινες φιάλες Aquablu, ο
επαγγελματίας αναβαθμίζει τις
υπηρεσίες του, σέβεται το πε-
ριβάλλον και εξοικονομεί χρή-
ματα και χρόνο.
Δημιουργήστε τη δική σας φιά-
λη και ακολουθήστε τον πράσι-
νο δρόμο των αναπτυγμένων
χώρων για την προστασία του
περιβάλλοντος.
Την τιμητική διάκριση Παραδο-
σιακή Ευρωπαϊκή Βιομηχανία
για το 2011 έλαβε η Γαλακτο-
βιομηχανία Καράλης ΑΕ στο
πλαίσιο του 9ου Κογκρέσου
Αδελφοτήτων Γαστρονομίας
και Οινολογίας (CEUCO), που
έγινε στην πόλη της Albufeira
της Πορτογαλίας, από τις 4
έως τις 6 Νοεμβρίου 2011. Η
εταιρεία Καράλης ΑΕ βραβεύ-
θηκε για την ποιότητα των
προϊόντων της, την πολύχρονη
παραγωγή παραδοσιακών
προϊόντων και την προσήλωσή
της στην ποιότητα (ο πρόε-
δρος του Κογκρέσου, Mr .
Carlos Cosme, κατά την απο-
νομή του βραβείου, απευθυνό-
μενος στους εκπροσώπους
των ευρωπαϊκών χωρών, χαρα-
κτήρισε τα τυριά Καράλης ως
τα καλύτερα του κόσμου). Το
βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόε-
δρος της εταιρείας, Σπύρος
Καράλης, ο οποίος, αφού ευ-
χαρίστησε όλους τους Ευρω-
παίους προσκεκλημένους,
τους προσκάλεσε να επισκε-
φθούν την Ελλάδα για να γνω-
ρίσουν και να γευθούν τα αγνά
προϊόντα που παράγονται στον
τόπο. Η CEUCO είναι ο οργανι-
σμός που έχει ως σκοπό να
υπερασπιστεί τα παραδοσιακά
ευρωπαϊκά προϊόντα, έχει ανα-
λάβει την προώθηση των πα-
ραδοσιακών αξιών σχετικά με
τη γαστρονομία και την οινολο-
γία και τη διατήρηση της κλη-
ρονομιάς των προγόνων μας
όσον αφορά στην κουλτούρα
της γαστρονομίας και της οινο-
λογίας.
Μεγάλη διάκριση της Καράλης ΑΕ
ΕΨΑ: Δύο
χρόνια ισχυρή
Με βάση το ICAP Rat ing
Score, η ΕΨΑ συνεχίζει να
είναι μέλος της Κοινότητας
Strongest Companies In
Greece για δεύτερη συνεχό-
μενη χρονιά.
Η διάκριση αυτή διευκολύνει
σημαντικά τις συναλλαγές
της εταιρείας εντός και
εκτός Ελλάδας, δεδομένου
ότι την κατατάσσει στις εται-
ρείες με πολύ χαμηλό πι-
στωτικό κίνδυνο.
Οι Strongest Companies in
Greece είναι οι επιχειρήσεις
που κατατάσσονται στις
ισχυρότερες ζώνες πιστολη-
πτικής διαβάθμισης (rating
scores) της ICAP Group.
Οι διαδικασίες που ακολου-
θεί η ICAP για την πιστολη-
πτική διαβάθμιση των επιχει-
ρήσεων είναι αναγνωρισμέ-
νες από την Τράπεζα της
Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή
Κεντρική Τράπεζα.
Δυνατότητα ένταξης στις
Strongest Companies in
Greece έχει μόνο μία στις
δέκα επιχειρήσεις στην
Ελλάδα.
Η Πένυ Τσαούτου, διευθύ-
νουσα σύμβουλος της ΕΨΑ,
δήλωσε σχετικά: «Η δεύτε-
ρη συνεχής συμμετοχή μας
στην Κοινότητα των Stron-
gest Companies in Greece
έρχεται ως αποτέλεσμα της
συστηματικής προσπάθειάς
μας να διατηρήσουμε την
άριστη ποιότητα των προϊό-
ντων μας, την εύρυθμη λει-
τουργία της επιχείρησής
μας και τη στενή σχέση μας
με τον τόπο μας και τους αν-
θρώπους του.
Παράλληλα, μας δίνει τη δύ-
ναμη να συνεχίσουμε με τον
ίδιο τρόπο και να αντιμετω-
πίσουμε δυναμικά τις δυ-
σκολίες της εποχής.»
http://www.epsa.gr/
Ο κ. Σπύρος Καράλης, παραλαμβάνει το βραβείο Παραδοσιακή Ευρω-
παϊκή Βιομηχανία εκ μέρους της Γαλακτοβιομηχανίας Καράλης ΑΕ.
Στις 16 Ιανουαρίου, τα κρα-
σιά Κατώγι και Στροφιλιά, με
καταγωγή από τη Βόρεια
Ελλάδα, επισκέφθηκαν την
Αθήνα, δίνοντας στους εν-
διαφερομένους τη δυνατότη-
τα να τα δοκιμάσουν. H εκ-
δήλωση πραγματοποιήθηκε
στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρε-
ταννία στην πλατεία Συντάγ-
ματος, από τους Οίνους Βο-
ρείου Ελλάδος, οι οποίοι
διοργάνωσαν τα ΒορΟινά
στην Αθήνα για όγδοη συνε-
χή χρονιά. Παράλληλα, διε-
ξήχθη κοινός διαγωνισμός
γευσιγνωσίας μονοποικιλια-
κών κρασιών, τον οποίο ακο-
λούθησε τελετή βράβευσης
για τους διακριθέντες.
Τα ΒορΟινά
στην Αθήνα
Νέα σειρά Atlantis