Page 15 - Food Service τ. 112

Basic HTML Version

Νέα συνεργασία
της SyStasi
Wines
H SyStasi Wines έχει τη χαρά
να ανακοινώσει τη συνεργα-
σία της με την ελληνική εται-
ρεία αναψυκτικών ΕΨΑ Α.Ε.
Συνεχίζεται με επιτυχία η
υποστήριξή της στα σουπερ-
μάρκετ και στο τμήμα
merchandising, ενώ διευρύ-
νει τις υπηρεσίες της στην
ανάπτυξη των μπαρ, εστιατο-
ρίων, κάβες ποτών της Βό-
ρειας Ελλάδος, κάτι που ήδη
παρέχει με ιδιαίτερη επιτυχία
για τα οινοποιεία των Κλαού-
ντια Παπαγιάννη, Winner,
Μάγγελ, Ζίτσα, Καρανίκα.
http://www.systasiwines.gr
FOOD
Service
15
επικαιρότητα
Το tavernopolis.gr είναι ένας νέ-
ος ιστότοπος, που αποτελεί
έναν πλήρη οδηγό εύρεσης τα-
βερνών-μεζεδοπωλείων όλης
της χώρας!
Περιλαμβάνει ουσιώδεις πληρο-
φορίες για όλες τις ταβέρνες,
φωτογραφίες, μενού και προ-
σφορές, με απώτερο σκοπό να
έρθει πιο κοντά το προμηθευτι-
κό με το καταναλωτικό κοινό.
Διαθέτοντας μετάφραση σε 52
γλώσσες και συνεργασία με τον
ΕΟΤ και τη δημοφιλή καμπάνια
Visit Greece, το site είναι εύχρη-
στο ως προς τους τουρίστες
και τους επισκέπτες της χώρας
μας.
Τέλος, για τους διαφημιζόμε-
νους διατίθεται ειδική στήλη με
την προμηθευτική αγορά του
κλάδου της μαζικής εστίασης.
Συνεχίζονται οι διακρίσεις
για την ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΩΚΟΣ
Α.Ε., με ακόμα περισσότε-
ρες βραβεύσεις σε διε-
θνείς διαγωνισμούς και για
το 2012.
Αναλυτικότερα,
στο
Concours Mondial De
Bruxelles, τρία λευκά κρα-
σιά ξεχώρισαν για τη φρε-
σκάδα, τα μεθυστικά αρώ-
ματα και τη φρουτώδη
γεύση τους και βραβεύθη-
καν με Αργυρό Μετάλλιο
(Σαββατιανό, 2011, Μαλα-
γουζιά 2011, Δρυός Κεφα-
λαί Ασύρτικο Chardonnay
2011) . Στο διαγωνισμό
DECANTER, κόντρα στις
υψηλές απαιτήσεις των
Ευρωπαίων γευσιγνω-
στών, τρία κρασιά της οι-
νοποιίας, δύο λευκά και
ένα ερυθρό παλαιωμένο, ξεχώ-
ρισαν για την υψηλή ποιότητα
και την αξεπέραστη γεύση
τους.
Έτσι, το κρασί Επιλήνιος 2011
(Σαββατιανό– Ασύρτικο–Ροδί-
της) και το Σαββατιανό 2011
έλαβαν το χάλκινο μετάλλιο,
ενώ τιμητικό έπαινο πήρε το
Δρυός Κεφαλαί Cabernet–
Αγιωργίτικο 2007.
http://www.sokoswines.gr/
Συνεχείς διακρίσεις για την
εταιρεία ΣΩΚΟΣ Α.Ε.
«Νόστιμα» νέα
από την Ιωνική
Σφολιάτα
Η Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε. πα-
ρουσιάζει μία πολύ χρήσιμη
υπηρεσία, αυτή του ηλεκτρο-
νικού ενημερωτικού δελτίου
ή αλλιώς e-newsletter. Ένα
εργαλείο που δημιουργήθηκε
στο πλαίσιο ανάγκης για επι-
κοινωνία που τη διακρίνει η
αμεσότητα και η γρήγορη
πληροφορία.
Σύμφωνα με την ίδια την εται-
ρεία: «Τα πιο “νόστιμα” νέα
έχουν ως στόχο την τακτική
ενημέρωση των πελατών και
συνεργατών μας σχετικά με
την εξέλιξη των προϊόντων
μας, τα εταιρικά νέα και τις
δραστηριότητές μας, πολύτι-
μες υπηρεσίες και ειδικές πα-
ροχές, καθώς και tips για να
δώσουν νέες ιδέες, να βελ-
τιώσουν, να διορθώσουν ή να
κάνουν ευκολότερη τη δου-
λειά σας!
Στείλτε μας το e–mail σας για
να ενταχθείτε κι εσείς στην
πιο ελίτ, up-to-date ομάδα
ενημέρωσης της Ιωνικής
Σφολιάτας».
i
nfo@ioniki.com
TAVERNOPOLIS.GR
Μία ακόμη διάκριση για την
ποιότητα και την υπέροχη
γεύση των προϊόντων της πέ-
τυχε η ΕΨΑ, αυτήν τη φορά
σε διεθνές επίπεδο. Πρόκει-
ται για το Superior Taste
Award, που απονεμήθηκε
στην ΕΨΑ bio λεμονάδα και
το ΕΨΑ πράσινο τσάι με ρό-
δι και βύσσινο από το Inter-
national Taste and Qual ity
Institute. Η ΕΨΑ bio λεμονάδα
βραβεύθηκε με δύο αστέρια
(διάκριση Remarkable Pro-
ducts), ενώ το ΕΨΑ πράσινο
τσάι με ρόδι και βύσσινο απέ-
σπασε ένα αστέρι (διάκριση
Notable Tasting Products).
To iTQi είναι η κορυφαία
οργάνωση ανεξάρτητων
chef και σομελιέ με έδρα
τις Βρυξέλλες. Σκοπός της
είναι να δοκιμάζει και να
προωθεί φαγητά και ποτά
εξέχουσας γεύσης και ποιότη-
τας από ολόκληρο τον κόσμο.
Οι κριτές επιλέγονται από τις 13
πιο διακεκριμένες ευρωπαϊκές
ενώσεις επαγγελματιών των πα-
ραπάνω κλάδων, όπως Maîtres
Cuisiniers of France and Bel-
gium, Academy of Culinary Arts,
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος,
Académie Culinaire of France,
Verband der Köche Deuts-
chlands κ.ά. To Superior Taste
Award είναι μία μοναδική διε-
θνής αναγνώριση, που αποδίδε-
ται μετά από τυφλή γευστική
δοκιμή από chef και σομελιέ
που αποτελούν opinion leaders
και ειδικούς στη γεύση.
Η ΕΨΑ κερδίζει το iTQi Superior
Taste Award