Page 17 - Food Service τ. 112

Basic HTML Version

Οι ελιές και η πάστα
ελιάς Λέλια κατέκτησαν
τρία βραβεία στον 2ο
διαγωνισμό Επιτραπέζια
Ελιά & Πατέ Ελιάς της
Λέσχης Αρχιμαγείρων
Β. Ελλάδος, που έγινε
στις 12 και 13/05/12
στη Νικήτη Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, οι «Φουρνιστές»
ελιές πήραν δύο χρυσά βρα-
βεία (ποιότητας και συσκευα-
σίας) και η πάστα Καλαμών και
μαύρης ελιάς έλαβε το ασημέ-
νιο βραβείο ποιότητας. Ο μο-
ναδικός συνδυασμός
Καλαμών και μαύρης
ελιάς δίνουν στην πά-
στα Λέλια μία ξεχωρι-
στή πλούσια γεύση,
ενώ οι ιδιαίτερες συν-
θήκες φουρνίσματος
και το εξαιρετικό παρ-
θένο ελαιόλαδο Μεσ-
σηνίας που περιέχει ο φάκελος
(με τις Φουρνιστές
ελιές) δίνουν μία
ιδιαίτερα συμπυ-
κνωμένη, μοναδι-
κή γεύση!
Τρία βραβεία σε δύο
προϊόντα Λέλια
Μετά το επιτυχημένο λανσάρι-
σμα της πρώτης ολοκληρωμέ-
νης σειράς αλλαντικών
ΜΟΣΧΑΡΙ, η ΝΙΚΑΣ, η εταιρεία
συνώνυμο των αλλαντικών
στην Ελλάδα, συνεχίζει να και-
νοτομεί. Σε συνεργασία με τα
Everest, συνώνυμο της από-
λαυσης και της εξειδίκευσης
στο σάντουιτς, δημιουργεί δύο
νέα μοναδικά γευστικά προϊό-
ντα, το ever-melt με Μοσχάρι
και το κλασικό αγαπημένο Hot
Dog. Η εξειδίκευση των
Everest στο σάντουιτς με τη
γεύση και ποιότητα των αλλα-
ντικών ΝΙΚΑΣ είχε ως αποτέλε-
σμα ένα λαχταριστό σάντουιτς
με μοσχάρι ΝΙΚΑΣ, σος
Tartare, ένταμ, τσένταρ, παρ-
μεζάνα και σκληρό τυρί Δανίας
και το απόλυτο Hot Dog με
λουκάνικο Μοσχάρι ΝΙΚΑΣ, κέ-
τσαπ και μουστάρδα. Οι δύο
νέοι γευστικοί πειρασμοί, που
διατίθενται αποκλειστικά και
μόνο στα καταστήματα
Everest, αποτελούν τα ιδανικά
σνακ για όλες τις ώρες της
ημέρας. To Ever Melt με Μο-
σχάρι και το Hot Dog συνδυά-
ζουν με απόλυτη επιτυχία την
υψηλή διατροφική αξία των αλ-
λαντικών ΝΙΚΑΣ Μοσχάρι με
την κορυφαία ποιότητα των
προϊόντων Everest.
Η ποιότητα της NIKAΣ
συναντά την απόλαυση
στα Everest!