Page 65 - Food Service τ. 112

Basic HTML Version

FOOD
Service
65
νέα
προϊόντα
Οινικές προτάσεις Πόρτο
Καρράς
Δύο ενδιαφέροντα ερυθρά ξηρά κρασιά προτείνει το
Κτήμα Πόρτο Καρράς, το Merlot του 2010 και το Mag-
nus Baccata του 2009. Το Merlot του 2010 είναι ένας
οίνος ερυθρός ξηρός (ΠΓΕ Χαλκιδικής) 100% ποικιλία
Merlot. Για την παραγωγή του εφαρμόζεται η κλασική
μέθοδος ερυθράς οινοποίησης με χρήση επιλεγμένων
ζυμών σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Ο οίνος ωριμά-
ζει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες, ενώ χα-
ρακτηρίζεται από έντονο, βαθύ κόκκινο χρώμα και τα
αρώματα μπαχαρικών, μαύρου κερασιού και δαμάσκη-
νου. Ιδανικά συνδυάζεται με κρέας και ζυμαρικά με
κόκκινες σάλτσες ή κίτρινα τυριά και σερβίρεται
στους 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Το Magnus Bac-
cata 2009 είναι ένας ερυθρός ξηρός οίνος (ΠΓΕ Σι-
θωνίας) με 50% Cabernet Sauvignon και 50% Syrah.
Παράγεται με την κλασική μέθοδο ερυθράς οινοποίη-
σης, με χρήση επιλεγμένων ζυμών σε ελεγχόμενες
θερμοκρασίες, ενώ η ωρίμανσή του πραγματοποιείται
σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες.
Το Magnus Baccata 2009 έχει έντονο, βαθύ κόκκινο χρώμα, σύνθετο άρωμα φρούτων
του δάσους με αρώματα γαριφάλου και μαύρου πιπεριού, πλούσιο στόμα με ισορροπημέ-
νες τανίνες και μακριά επίγευση. Συνοδεύει άριστα κυνήγι, κόκκινα κρέατα και τυριά με
έντονη γεύση, ενώ η προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματός του είναι 17-19
o
C.
http://www.portocarras.com/
Ήρθαν τα νέα ποτήρια
freddo Dimello
Τα νέα ποτήρια freddo Dimello εί-
ναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά!
Σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για
τον espresso Dimello και φιλοξε-
νούν με στυλ και αισθητική τον
αγαπημένο σε όλους freddo. H ιδι-
αίτερη φόρμα τους και τα μεγέθη
χωρητικότητας έχουν μελετηθεί
ειδικά, ώστε να εξασφαλίζεται η
σωστή παρασκευή και παρουσίαση
τόσο του espresso όσο και του
cappuccino freddo. Η φρέσκια και
μοντέρνα αισθητική των ποτηριών
αποπνέεται από την ιδιαίτερη ει-
καστική απεικόνιση του λογοτύ-
που και την αποτύπωση του σλό-
γκαν Dimello «The heart of espres-
so», καθώς και των τριών αξιών
του «Expertly selected», «Finely
crafted» και «Lovingly prepared».
Ο espresso Dimello, με το ποιοτι-
κό χαρμάνι του, πάντα φρέσκος και πάντα γευστικός, ικανοποιεί κάθε λάτρη
της γεύσης και τον ξεναγεί σε ένα ταξίδι αισθήσεων από την πρώτη κιόλας
γουλιά.
H Amstel «ντύθηκε»
στα γαλανόλευκα
Η Amstel, που εδώ και χρόνια συντροφεύει τις πιο δυνατές
ποδοσφαιρικές στιγμές, αφήνει για λίγο πίσω το χαρακτηρι-
στικό κόκκινο χρώμα της και ντύνει για πρώτη φορά το κουτί
των 33cl της στα γαλανόλευκα, όπως και η Εθνική Ελλάδας.
Με αφορμή τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Πο-
δοσφαίρου στην Πολωνία, οι οποίοι πλέον ολοκληρώθηκαν, η
Amstel ως Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδο-
σφαίρου προσκάλεσε όλους
τους Έλληνες να την απολαύ-
σουν από τα συλλεκτικά κου-
τιά της και να γίνουν «Όλοι
μαζί, ένα με την Εθνική».
Πρόκειται για μία ακόμα κίνη-
ση της Amstel για να δηλώ-
σει έμπρακτα ότι βρίσκεται
στο πλευρό των παικτών με
κάθε τρόπο, στηρίζοντας την
προσπάθειά τους!
νέα SMART
πρόταση από την
Baker Master
H Baker Master, κατανοώντας τις
δυσκολίες της εποχής, δημι-
ούργησε μία ολοκαίνουρ-
για σειρά SMART προϊό-
ντων, ώστε να ικανοποιή-
σει ακόμα και τον πιο
απαιτητικό πελάτη. Πρόκειται
για μία ολοκληρωμένη σειρά από
Σφολιάτες, Κουρού, Χωριάτικα Τρίγωνα και Στριφτά,
με μεγάλη ποικιλία από αλμυρές, μεσογειακές και
γλυκές γεύσεις. Όπως υπογραμμίζει η ίδια η εται-
ρεία με αφορμή τη νέα σειρά προϊόντων: «Η σειρά
SMART αποτελεί σίγουρη υπόσχεση στην αύξηση
των πωλήσεών σας».
http://www.bakermaster.gr/
http://www.amstel.gr/