Page 19 - Food Service τ. 113

Η εταιρεία Ν. Καμπάς ΑΕΒΕ,
πρωτοπόρος στο χώρο της
εκτύπωσης αυτοκόλλητων ετι-
κετών, ξεχώρισε πρόσφατα
στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό
Αυτοκόλλητης Ετικέτας του
Διεθνούς Οργανισμού FINAT.
Ανάμεσα σε εκατοντάδες δια-
γωνιζόμενους απ’ όλο τον κό-
σμο, η Ν. Καμπάς ήταν η μόνη
ελληνική εταιρεία που βραβεύ-
θηκε για δύο από τις συμμετο-
χές της, για τον τρόπο παραγω-
γής και το τελικό ποιοτικό απο-
τέλεσμα των ετικετών της. Συ-
γκεκριμένα, έλαβε το πρώτο
βραβείο για την ετικέτα Metaxa
7*
Flasc 20cl και τιμητική διά-
κριση για την ετικέτα Agrotiki –
Ellinis Extra Virgin Oil 750ml. Η
απονομή πραγματοποιήθηκε
στη διάρκεια του Παγκόσμιου
Συνεδρίου του FINAT, που φέ-
τος φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα.
Ο γενικός διευθυντής και υπεύ-
θυνος παραγωγής της εταιρεί-
ας, Παναγιώτης Καμπάς, δήλω-
σε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη
χαρά και τιμή αυτή η διεθνής
διάκριση, ιδιαίτερα μια και προ-
έρχεται από έναν διεθνή οργα-
νισμό και αποτελεί παγκόσμια
αναγνώριση της προσπάθειας
που καταβάλλουμε διαρκώς να
παρέχουμε στους πελάτες μας
το καλύτερο δυνατό».
Διεθνής διάκριση
για τη Ν. Καμπάς
Με επιτυχία έκλεισε για φέτος
η καλοκαιρινή περίοδος στο
Sky Bar Restaurant της Θεσσα-
λονίκης, το οποίο λειτουργεί
στον έβδομο όροφο του The
Met Hotel. Η πισίνα 22 μέτρων
και το μοντέρνο Sky Bar με την
εκπληκτική θέα 360° στην πό-
λη της Θεσσαλονίκης κάνουν
κάθε στιγμή αξέχαστη. Σοφι-
στικέ περιβάλλον και εντυπω-
σιακά κοκτέιλ χάρισαν στους
επισκέπτες μοναδικές γαστρο-
νομικές και δροσερές εμπει-
ρίες. Εξαιρετικές ήταν οι
εμπνεύσεις του executive chef,
Δημήτρη Τσανανά, ο οποίος
έδεσε αρμονικά τις τεχνοτρο-
πίες της ιαπωνικής κουζίνας με
τα ελληνικά προϊόντα και εδέ-
σματα. Οι πιατέλες με άρωμα
Μεσογείου και Άπω Ανατολής
ενθουσίασαν τους επισκέπτες
του Sky Bar Restaurant, οι
οποίοι αναμένουν τις επόμενες
εκπλήξεις του The Met Hotel.
Μοναδικές γεύσεις με
υπογραφή The Met!
Το εστιατόριο Chan του The Met Hotel.