Page 50 - Food Service τ. 113

FOOD
Service
50
Η ελληνική κουζίνα είναι ενδιαφέρουσα, κάτι που αποδεικνύεται για άλλη μία
φορά μέσα από τις προτάσεις των επαγγελματιών για επιδόρπια που κάνουν
τη διαφορά…
Γλυκές προτάσεις
Γλυκά εστιατορίου
T
ο επιδόρπιο αποτελεί το επιστέγασμα ενός γεύματος. Ένα
γευστικό γλυκό μπορεί να λειτουργήσει ως η καλύτερη
ανάμνηση για τον πελάτη, αλλά και ως κίνητρο για να επι-
στρέψει στο εστιατόριο.
Το Food Service πραγματοποίησε ρεπορτάζ και παρουσιάζει τις
προτάσεις των επαγγελματιών της κουζίνας για γλυκούς επιλό-
γους στα γεύματα που μπορούν να δοκιμάσουν οι πελάτες των
ελληνικών εστιατορίων.
Τάρτα τζίντζερ
Τάρτα τζίντζερ με κρέμα κανέλα, μήλα ροτί, ρούμι, σταφίδες και
reduction από παλαιωμένο ρούμι και tuile καραμέλας.
Δημιουργός: Μαρίνος Κοσμάς
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπελτζινίτης
Εκμέκ
Εκμέκ με μους γιαουρτιού μαστίχας, γλυκό κυδώνι και καραμε-
λωμένο κροκάν φιστικιού.
Δημιουργός: Μαρίνος Κοσμάς
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπελτζινίτης
θέμα