Page 20 - Food Service τ. 118

FOOD
Service
20
H Heineken, ενισχύο-
ντας την προώθηση
της υπεύθυνης κατανά-
λωσης αλκοόλ, παρου-
σιάζει την καμπάνια
Sunrise, με τηλεοπτικό
σποτ και digital επικοι-
νωνία. Για μία ακόμη
φορά, η Heineken ξε-
περνά τα καθιερωμένα
και προβάλλει την
υπεύθυνη κατανάλωση
με τρόπο που εμπνέει, καλώντας τους
νέους να καταναλώνουν με μέτρο. Το
κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας τονίζει
ότι όταν γνωρίζεις τα όριά σου, μπορείς
να διασκεδάσεις για περισσότερη ώρα
και να απολαύσεις στο έπακρο τη βρα-
διά. Πρωταγωνιστής κι αυτήν τη φορά
ο «Man of the world» της Heineken, ο
οποίος ξεκινάει τη νυχτερινή του δια-
σκέδαση απολαμβάνοντας την αγαπη-
μένη του μπίρα. Καθώς η βραδιά προ-
χωράει, ο πρωταγωνιστής επιλέγει συ-
νειδητά να συνεχίσει τη διασκέδασή
του πίνοντας νερό, προκειμένου να δια-
τηρήσει στο ακέραιο την ενέργειά του!
Στο τέλος της βραδιάς, ο «Man of the
world», έχοντας καταναλώσει με μέτρο
την αγαπημένη του μπίρα, απολαμβάνει
τη μαγεία της ανατολής. Η επικοινωνία
του Sunrise δεν σταματάει εδώ, καθώς
η Heineken έχει ήδη ξεκινήσει συνεργα-
σία με τον παγκοσμίου φήμης DJ,
Armin Van Buuren,, ο οποίος και υπο-
στηρίζει μέσα από το music video clip
του «The Experiment» την υπεύθυνη κα-
τανάλωση.
Sunrise: Nέο τηλεοπτικό
σποτ της Heineken
Ξεχωριστή γεύση και άρωμα
είχε η φετινή HO.RE.CA., με
την Provil να συμμετέχει για
ακόμα μία χρονιά, ως χρυσός
χορηγός του Chef’s Club Αθη-
νών, σε ένα από τα μεγαλύτε-
ρα και σπουδαιότερα εκθεσια-
κά γεγονότα για τη μαζική
εστίαση. Από τις 7 έως τις 10
Φεβρουαρίου, στις κτηριακές
εγκαταστάσεις του METROPO-
LITAN EXPO, πλήθος επαγγελ-
ματιών επισκέφτηκαν το περί-
πτερο της εταιρείας και είχαν
την ευκαιρία να περιπλανηθούν
μέσα σε έναν κόσμο πρωτοπο-
ριακών ιδεών και γευστικών λύ-
σεων και φυσικά να γνωρίσουν
από κοντά τα νέα προϊόντα και
τις υπηρεσίες της εταιρείας
για το χώρο της μαζικής εστία-
σης. Αξίζει να σημειωθεί πως
και στο φετινό γαστρονομικό
διαγωνισμό του Chef’s Club, τα
προϊόντα της Provil είχαν την
τιμητική τους.
Δώδεκα συνολικά chef έλαβαν
μέρος στο διαγωνισμό black
box, χρησιμοποιώντας προϊό-
ντα Provil, όπως το chutney
τριαντάφυλλο από τη νέα σει-
ρά Chutneys Provil και αντί-
στοιχα τη mousse μαστίχας Χί-
ου για το διαγωνιστικό μέρος
της ζαχαροπλαστικής. Η δημι-
ουργική έμπνευση των πιάτων
που απέσπασαν το πρώτο βρα-
βείο είχε ως αφετηρία τα δύο
αυτά καινοτόμα προϊόντα της
εταιρείας.
H Provil δυναμικά στη HO.RE.CA. 2014!
επικαιρότητα
Το περίπτερο της εταιρείας Provil στη φετινή έκθεση HO.RE.CA.
Nέο Δ.Σ. Λέσχης
Αρχιμαγείρων
Ελλάδας
Στις 22 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η
πρώτη συνάντηση των εκλεγμένων μελών στις
αρχαιρεσίες για Διοικητικό Συμβούλιο της Λέ-
σχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, που πραγματο-
ποιήθηκαν στις 19 Ιανουαρίου 2014.
Το εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο ήρθε σε
σώμα, με ομόφωνη σύμφωνη απόφαση των
μελών ως εξής:
Πρόεδρος: Καρούμπας Μιλτιάδης
Αντιπρόεδρος Α’: Ζησόπουλος Αναστάσιος
Αντιπρόεδρος B’: Καρούμπας Βασίλειος
Γενικός Γραμματέας: Βασιλείου Κωνσταντίνος
Αναπλ. Γεν. Γραμ.: Καρπάτος Παύλος
Ταμίας: Πρωτοψάλτης Αναστάσιος
Αναπλ. Ταμίας: Καραμπίνης Δημήτριος
Υπευθ. Αξιοπ/σης Επαγγ/κών Προσόντων:
Μαργαρίτης Βασίλειος
Έφορος: Μπαλωμένος Ιωάννης
Τα μέλη της Ελεγκτικής επιτροπής που εκλέ-
χτηκαν είναι οι κ.κ. Αντώνιος Καρπούζης, Βα-
σίλειος Φλεσιόπουλος και Κώστας Ιορδανί-
δης.