Page 21 - Food Service τ. 118

επικαιρότητα
Πιστή στη δέσμευσή της για
ουσιαστική επένδυση στην
καινοτομία και έμπρακτη στή-
ριξη της ελληνικής αγοράς, η
Αθηναϊκή Ζυθοποιία, σε συνέ-
χεια του επιτυχημένου λανσα-
ρίσματος της μπίρας με χυμό
λεμόνι Amstel Radler, παρου-
σίασε πρόσφατα τα νέα της
προϊόντα στην έκθεση
HO.RE.CA. 2014: την Amstel
Free με 0,0% αλκοόλ, για από-
λαυση χωρίς περιορισμούς,
την ΑΛΦΑ Strong, την πρώτη
ελληνική δυνατή lager με 7%
περιεκτικότητα σε αλκοόλ και
την Affligem, τη «μοναστηρια-
κή» μπίρα με τα 1.000 χρόνια
ιστορίας. Με σαφή προσανα-
τολισμό στην κάλυψη
των διαφοροποιημένων
αναγκών, η Αθηναϊκή Ζυ-
θοποιία, μέσα από τη
σειρά νέων προϊόντων
και καινοτομιών, προ-
σφέρει ακόμα περισ-
σότερες επιλογές
στους Έλληνες κατα-
ναλωτές.
Οι νέες μπίρες, οι
οποίες εμπλουτίζουν
το ήδη πλούσιο «χαρ-
τοφυλάκιο» μαρκών
της Αθηναϊκής Ζυθο-
ποιίας, αλλά και οι
υπόλοιπες καινοτο-
μίες, που παρουσιάστηκαν και
αφορούν νέες συσκευασίες,
συστήματα ψύξης και σερβι-
ρίσματος, κέρδισαν τις εντυ-
πώσεις των επαγγελματιών
του κλάδου και του κοινού
στην έκθεση HO.RE.CA.
2014,
όπου παρουσιά-
στηκαν για πρώτη φορά,
προσελκύοντας χιλιάδες
επισκέπτες στο περίπτε-
ρο της εταιρείας. Τα και-
νούργια σήματα, με τις
πρωτοποριακές τους
προτάσεις απόλαυσης,
αλλάζουν τα δεδομένα
της εγχώριας αγοράς
και με όχημα τα πρώτα
θετικά σχόλια ξεκινάνε με
τους καλύτερους οιωνούς το
ταξίδι τους στην αγορά.
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συνεχίζει
να επενδύει στην καινοτομία
Στην Ελλάδος
Γεύσεις η ΠΙNΔΟΣ
Το νόστιμο, ορεινό κοτόπουλο,
φρέσκο και μεγαλωμένο σε
ορεινό κλίμα, έκανε έντονα αι-
σθητή την παρουσία του και
στο κέντρο της Αθήνας.
Μέσω της έκθεσης Ελλάδος
Γεύσεις, στην οποία συμμετεί-
χε με δικό του περίπτερο ο
Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συ-
νεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙN-
ΔΟΣ, τα γνωστά κοτόπουλα εί-
χαν την ευκαιρία να προβλη-
θούν ακόμα περισσότερο στο
αθηναϊκό κοινό. Χιλιάδες κό-
σμου… παρέλασαν από το πε-
ρίπτερο της ΠΙΝΔΟΣ και προ-
μηθεύτηκαν ως προσφορά
από τη συνεταιριστική επιχεί-
ρηση έντυπα με συνταγές.