Page 52 - Food Service τ. 118

FOOD
Service
52
Ευκαιρίες εξωστρέφειας
Νηστίσιμες απολαύσεις
made in Greece
Φαλάφελ και χούμους με ρεβίθι από το Κιλκίς, μικρά φυλ-
λώδη λαχανικά από την Ορμύλια και την Κατερίνη, φακές
από το Τσοτύλι, ελιές πράσινες Χαλκιδικής, τραγανά
φρούτα Έδεσσας και μαλάκια από τη σκάλα της Μηχανιώ-
νας θα απολαύσουμε φέτος κατά την περίοδο της Σαρα-
κοστής. Για άλλους είναι πίστη, για άλλους μία ευκαιρία να
γευτούν τις χορτοφαγικές νοστιμιές της χρονιάς, αλλά κυ-
ρίως της ανοιξιάτικης περιόδου.
Γράφει ο
Γιώργος Παλησίδης
θέμα