Food Service τ. 125 - page 4

FOOD
Service
4
Θέμα
Φόρος στο κρασί
Ανησυχία στους οινοπαραγωγούς
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
Χριστουγεννιάτικα μενού
Προτάσεις από την αγορά
60
46
6
Editorial
8
Πρώτο Πλάνο
10
Επικαιρότητα
64
Νέα προϊόντα
66
Gourmet Club
Mount Athos Area
KOUZINA 2016 ...............22
Ένα νέο ταξίδι ξεκινά
«Delicious France» .........24
5o Φεστιβάλ Γαλλικής
Γαστρονομίας
Thessaloniki Food
Festival ...........................26
Γαστρονομία & Πολιτισμός
S.PELLEGRINO Young Chef
2016 ................................28
Nέος διαγωνισμός για τον
καλύτερο!
Ραντεβού στο
Μπάνσκο! .......................30
4ο Premier Gastronomy Festival
Μαγειρική σημαίνει ........32
Γαστρονομία & Πολιτισμός
Σύγκρουση Εστίασης-
Διασκέδασης ..................52
Νέες δυνατότητες για τις
επιχειρήσεις
Τα τυφλά σημεία.............56
Ενισχύστε την επιχειρηματική σας
ισχύ!
Η τέχνη και τα υλικά .......58
Μια περίτεχνη σχέση
θέματα
Κάθε μήνα
36
cover
story
Φάκελος: Ροφήματα
Το μέλλον στο φλιτζάνι!
Τι θα πιουν οι καταναλωτές το 2016
και ποιες είναι οι προτάσεις των
προμηθευτριών εταιρειών όπως
παρουσιάστηκαν
στις διεθνείς
εκθέσεις;
Πρωτότυποι
συνδυασμοί
και μοναδικές
γεύσεις στο
ρεπορτάζ αυτού
του τεύχους.
Θέμα
Η ιστορία του Sherry
50
Ένα διαζύγιο, η Ιερά Εξέταση
και... ο Σέξπιρ
1,2,3 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,...68
Powered by FlippingBook