Food Service τ. 133 - page 82

82
Των καταναλωτών τρώ-
νε μοσχαρίσιο κρέας ως
μέρος του βασικού ορεκτι-
κού, τουλάχιστον μια φο-
ρά την εβδομάδα.
Των Millennials (όσοι γεν-
νήθηκαν από τα μέσα της
δεκαετίας του ’80 και έπει-
τα) θα προχωρούσαν στην
παραγγελία σνακ για δια-
νομή από εστιατόρια, εάν
ήταν διαθέσιμα.
Των καταναλωτών προτι-
μούν οι σάλτσες, τα ντιπ
και τα καρυκεύματά τους
να έχουν πολύ πικάντικη
γεύση.
STATS
91%
44%
50%
Δ η λ ώ ν ο υ ν
πως θα πλή-
ρωναν περισ-
σότερα χρήμα-
τα για σάντου-
ιτς τα οποία
θα περιείχαν
ανώτερης ποι-
ότητας υλικά
και συστατικά.
Aγοράζουν burgers εκτός
οικίας τουλάχιστον μια φο-
ρά τον μήνα.
Τ α μ α ν ι τ ά ρ ι α
(
62%
)
και τα
κρεμμύδια (
61%
)
αποτελούν τα πλέον
προτιμώμενα λαχα-
νικά για την επικά-
λυψη μιας πίτσας.
43%
86%
ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...
Δηλώνουν διατεθειμένοι
να επισκεφθούν ένα εστι-
ατόριο το οποίο προσφέρει
καινούργιες ή ακόμη και
μοναδικές γεύσεις.
Θεωρούν ως ιδι-
αίτερα σημαντικό
γεγονός την προ-
σφορά πρωϊνού
καθ’ όλη τη δι-
άρκεια της ημέ-
ρας σε επιχειρή-
σεις εστίασης.
43%
40%
1...,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81 83,84
Powered by FlippingBook